AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir bayan tarafından öpülmek

Kahve falında bir bayan tarafından öpülmek

Kahve falında bir bayan tarafından öpülmek kuracağı ortaklık sayesinde daha iyi kazançlar elde edeceğine, rahat ettiği bir döneme gireceğine, ettiği tüm duaların kabul edileceğine ve mal mülk sahibi olacağına, kaybettiği herşeye geri kavuşacağına, işlerinin yoluna gireceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının günden güne artacağına, sorunların ve sıkıntıların çözüme kavuşacağına, olayları çok daha kolay kavrar ve çözer hale geleceğine, elini tutup, gözünün yaşını sileceğine, işinden çıkarılacağına, bir sebeple maddi ve manevi olarak büyük bir sorun yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bir bayan tarafından öpülmek gördüyseniz:

  • Rahatsız edici bazı şeyleri veya ufak tefek problemleri görmezden gelmeniz problemlerin yok olmasını ya da uzaklaşmasını değil, daha da büyümesine neden olabilir.

Kahve falında bayan tarafından öpülmek elinde bulunan imkânlar sayesinde çok daha iyi biryere ulaşacağına, çok hayırlı kişiler ile çeşitli ortaklıklar kurup çok zengin olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bir bayan tarafından öpülmek maddi olarak büyük kazanç elde edileceğine ve sevinçli haberler alınacağına, dualarına karşılık alacağına, Allah’ın izniyle bol nimetlerle nasipleneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında mayolu bayan görmek insanlar tarafından takdir edileceğine, içinde barındırdığı bütün sıkıntılarının sona ereceğine işarettir.

Kahve falında bir bayanla evlenmek kırgınlıkların ve kızgınlıkların geçeceğine ve sevilen bir işi ile aradaki mesafelerin aşılacağına, kaçırılan bir fırsatın farklı bir teklif olarak tekrar yakalanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bayan şarkıcı görmek ekmek teknesinin de yolunda devam ettiğini öğreneceğine, işe ve aşa kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında bir bayan görmek rakiplerine ve düşmanlarına üstün geleceğine ve yaptığı iş ile anılır olacağına, uzak bir akrabadan kalacak miras sayesinde yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine ve zorlukların aşılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında beyaz bayan çantası görmek elde avuçta ne varsa işi ayakta tutmak için elden çıkarılacağına, fal sahibinin aksiliklerle ve art niyetli kişilerle karşılaşacağına ve bu nedenle de kişinin zarar edeceği işlere sürüklenerek, girdiği işleri kaybedeceğine yorulur.

Kahve falında bayan memesi görmek hayallerini gerçekleştirme konusunda büyük bir adım atacağına, işlerin başarılı bir şekilde organize edilmesi sayesinde tıkır tıkır işleyeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir