AnaSayfa / Genel / Kahve falında patronunu kızgın görmek

Kahve falında patronunu kızgın görmek

Kahve falında patronunu kızgın görmek hiçkimsenin cesaret edemediği ya da yapılmaz dediği işlerin kolay bir şekilde yapılacağına, birçok kişinin merakını cezbedecek işler ortaya konacağına, sporla ilgili bazı aktivitelerin gerçekleştirileceğine, işlerin artacağına, dualarından hayır görmeyeceğine, rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine, kişinin kendini çok huzurlu, mutlu ve keyifli hissedeceğine, korkularının üzerine giderek onlardan kurtulmayı başaracağına, maddi sıkıntılarının ortadan kalkacağına ve yüzünün güleceğine işarettir.

Kahve falında patronunu kızgın gördüyseniz:

  • Size yararı olmayan iş, ilişki, kişi, plan ya da projelerden uzaklaşmanın zamanı gelmiş olabilir.

Kahve falında patronunu kızgın görmek kendisine hayır getirecek kararlar alacağına, atılıma geçeceğine, iş konusunda çok büyük atılımlar yapacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölüyü kızgın görmek elini attığı her işte çok güzel başarılar kazanacağına, ahiret hayatlarının da güzel olacağına tabir olunur.

Kahve falında kızgın demir görmek ağır bir hastalık ile uğraşıldığını duyacağına, eğlenceli ve hoş günler geçireceğine alamet eder.

Kahve falında kızgın öküz görmek çalışmalarının dikkatleri üstüne çekmesi sonucu büyük miktarda paraya sahip olacağına, aile bireyleri arasında istenmeyen tartışmalar ve sorunlar çıkacağına, daha sonra bu durumların kırgınlığa kadar gideceğine inanılır.

Kahve falında ölen birini kızgın görmek ağızdan çıkacak bir söz nedeni ile geri dönülmeyecek bir yola girileceğine ve bunların sonuçlarının kişinin tüm özel hayatına, iş hayatına olumsuz şekilde yansıyacağına, kendisine yeni kısmetler sunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kızgın koca görmek yeni bir ilişkiye başlamaya, ancak yakın bir zaman içinde iş hayatında ve aile hayatında çok güzel gelişmelerle karşılaşacağına ve ilerleyen dönemlerde çok daha iyi bir duruma geleceğine alamet eder.

Kahve falında kızgın yılan görmek ekonomik olarak kalkınacağına, mutsuz ve moralsiz olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kızgın erkek görmek dünyanın güzelliklerinin farkına varacağına, aile bireyleri ile hiç yoktan yere tartışma yaşayacağına ve hem kendisini hem ana babasını üzecek bir duruma düşeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir