AnaSayfa / Genel / Kahve falında bayan edep yeri görmek

Kahve falında bayan edep yeri görmek

Kahve falında bayan edep yeri görmek çok büyük ve geri dönüşü olmayan hatalara düşeceğine, işlerin açılacağına, sorunların ve sıkıntıların aşılacağına, yeni bir işe girileceğine, kalifiye elemanlar arasına gireceğine, kişinin karakteri ve çalışkanlığı ile iş alanında ismini altın harflerle yazdıracağına, aile hayatı içinde çok güzel gelişmeler yaşanacağına, ters giden bazı durumların düzeltileceğine, çok güzel ve hayırlı başarılar kazanacağına, bu başarılar sayesinde çok daha iyi kazançlar elde edeceğine, hep içinde şüphelerin ve sıkıntıların kalacağına delalet eder.

Kahve falında bayan edep yeri gördüyseniz:

  • Ailenizi veya evinizi ilgilendiren konularda bazı fırsatlar veya hoşluklar yüzünü gösterebilir.

Kahve falında bayan edep yeri görmek onlardan hayırsızlık göreceğine, fal sahibinin geçim sıkıntına düşüp, başını borçlardan kaldıramayacağına inanılır.

Kahve falında bayanın edep yerini görmek sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine, çok büyük bazı çalışmalar gerçekleştireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kocasının edep yerini görmek işlerinin bozulmasına ve geçim sıkıntısının artacağına, kalbinin küt küt edeceğine, içinin kıpır kıpır olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ünlü birinin edep yerini görmek varolan borçların ödeneceğine, kazançların artacağına, bir sebeple çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına inanılır.

Kahve falında başkasının edep yerini görmek uzun bir zamandan beri istediği bazı hayallerine yakında kavuşacağına, her girdiği işte çok üst mevkilere kadar yükseleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ölünün edep yerini görmek hesap etmeden büyük ve önemli işlere atılacağına, şansının hep açık olacağına, kısmetlerinin hiç eksilmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında kızının edep yerini görmek hayatın güzelliklerini görme ve yaşama fırsatı elde edeceğine, düşmanların yenilgiye uğratılacağına tabir olunur.

Kahve falında kendi edep yerini görmek bazı tartışmaların ortasında kalınacağına, zor zamanlar geçirileceğine, hayatına dair isteklerini yeniden gözden geçireceğine, engellerin ortadan kalkacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir