AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendi dişlerini çürük görmek

Kahve falında kendi dişlerini çürük görmek

Kahve falında kendi dişlerini çürük görmek rahatsızlık duyulan konuların tatlıya bağlanacağına, ayıplı yolara sapacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, ancak yaşanan sıkıntılardan ötürü sorunlar yaşayacağına, refah içinde yaşayacağına, yokluk nedir bilmeyeceğine ve hiçbir zaman maddi olarak zor durumda kalmayacağına, fal sahibinin elinin darlaşacağına, sorunlarından bazılarını hızlı bir şekilde çözeceğine ve uzun yılardan beri hayal ettiği şeylere sabır ve azim göstererek yakın bir zaman içinde kavuşacağına, kendini ve günahsızlığını ispat edemeyecek noktalara geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kendi dişlerini çürük gördüyseniz:

  • Sizi geçmek isteyen veya başarılarınızdan pay biçmeye çalışan kişilerle karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında çürük diş kırmak büyük işlere girileceğine, maddi ve manevi olarak büyük ferahlık yaşanacağına, kişinin gönlünden geçenlerin gerçeğe dönüşeceğine ve tüm dileklerin ve duaların kabul olacağına delalettir.

Kahve falında çürük diş dökülmesi görmek isminden sıkça söz ettireceğine, böylece rahatsızlığından kurtulacağına, yaşadığı çok büyük ve üzücü olayların yakın bir zaman içinde sona ereceğine yorulur.

Kahve falında dişleri çürük bebek görmek sorunlu kişilerle irtibatın koparılacağına, hayırlı kazançlar elde edileceğine, fal sahibini üzmeyi planlarken tam tersine yüzünü güldüreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında dişlerini çürük görmek anne ve baba için çok güzel bir sürpriz gerçekleştirileceğine, hayatın belli bir düzene oturacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında başkasının ağzında çürük diş görmek nazardan korunarak daha huzurlu hissedileceğine, Allah’ın lütuflarına ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında çürük diş düştüğünü görmek her şeyin yenileceğine ve bütün işlerin sevinç ve mutlulukla yapılacağına, hak edilen helal bir malın ele geçeceğine delalettir.

Kahve falında dişlerin çürük olduğunu görmek işlerinin tersine dönüp, maddi zarara uğrayacağına, çok şeffaf bir şekilde çalıştığı için insanlar tarafından çok saygın bir kişi olarak sevilip sayılacağına tabir olunur.

Kahve falında çürük diş kırılması görmek çevresinin geniş, ailesinin de büyük olacağına, kişinin vereceği karar ya da seçeceği yolun doğru olması için kılı kırk yaracağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir