AnaSayfa / Genel / Kahve falında batan kayık görmek

Kahve falında batan kayık görmek

Kahve falında batan kayık görmek sorunların yakın zaman içinde artacağına, uzun zamandan beri kurulan hayallerin teker teker biteceğine, maneviyatının çökeceğine, işlerinin aksayacağına, maddi ve manevi olarak büyük zararlar edeceğine, pek az kazanç getireceğine, kötü durumlara düşeceğine, işlerin başarı kazanması sayesinde kıskançlık duyan kişilerle tartışma yaşanacağına ve çok rahat bir döneme gireceğine, daha büyük saygınlık kazanılacağına, işlerin kolay bir şekilde halledileceğine, sevilen kişilerle aradaki buzların eriyeceğine işarettir.

Kahve falında batan kayık gördüyseniz:

  • Kendinizi fazlasıyla beğeniyorsunuz.

Kahve falında kayığın battığını görmek nankörlüğe ve vefasızlığa uğrayarak kendisi için çok ağır sayılacak olaylar yaşayacağına, sıkıntıya düşeceğine tabir olunur.

Kahve falında batan kayık görmek bugüne kadar eline geçen en büyük fırsatı yakalayarak mutlu olacağına ve ailesine de son nefesine kadar bakıp, onları rahat ettireceğine, aile büyüklerinin araya girmesine rağmen çok zor günler geçirileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında denizde kayığa binmek septik tutumları nedeni ile ailesindeki huzur da bozan fal sahibinin iş yerinde de mutlu olamayacağına, yetenekleri ile ön plana çıkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kayıkta balık tutmak gönlü ve kadri yüce bir kimse haline geleceğine, dine olan düşkünlüğü ve sevgisi sayesinde insanlara yol gösterecek ve onları dine yöneltecek konuma ulaşacağına, yaşamının plan ve program içinde olması sayesinde kurulu bir düzeninin olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sandal kayık görmek ele geçen fırsatların kazanç getirecek bir şekilde kullanılacağına, kişinin daha çok para kazanmaya başlayacağına alamet eder.

Kahve falında kayık tabak görmek çok sağlıklı bir bedene sahip olacağına, fal sahibinin hayatını idame ettirmekte büyük zorluk yaşayacağına yorulur.

Kahve falında kayıklı motor görmek uzun zaman çekilen rahatsızlıklar yüzünden ruhsal olarak da yıpranacağına, kendisini Allah’a yakınlaştıracak hayır işlerine daha çok vakit ve para ayırabilme şansına nail olacağına ve kaderinin yüzüne güleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında boş kayık görmek can sıkıntısının geçeceğine, hayırlı bir iş için aile büyükleri ile biraraya gelineceğine ve zararlı bir kişi ile yaşanan bir tartışmadan galip çıkılacağına, kendisini çok seven bir kişi ile dünyaevine gireceğine, aile hayatı içinde çok güzel gelişmeler yaşanacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir