AnaSayfa / Genel / Kahve falında batan araba görmek

Kahve falında batan araba görmek

Kahve falında batan araba görmek işinin başından ayrılmayacağına, alacağı güzel haberler sayesinde adeta mutluluktan havalara uçacağına, hiçbir zaman evindeki tenceresinin boş kalmayacağına, rahatının da, parasının da kâfi oranda olacağına ve sadece kendisine değil, torunlarına dahi yeteceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, engel olmak isteyen kişilere rağmen bazı adımlar atılacağına, sağlık sorunları ile ilgili bir haber alınacağına, girilen işlerde çok büyük başarılar kazanılacağına, çok istediği bir mevkiye yakın bir zaman içinde terfi edeceğine ve aile hayatında yaşanan sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, doğru yolu bulacağına delalet eder.

Kahve falında batan araba gördüyseniz:

  • Bazı ikili ilişkilerinizden neler beklediğinizi veya ilişkilerinizi gözden geçirebilirsiniz.

Kahve falında çamura batan araba görmek bir sebeple istediği kazancı elde edemeyeceğine, girdiği sorunlu bir dönemden çevresindeki insanların büyük desteği sayesinde kurtulacağına, büyük başarılara ve kazançlara kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında batan araba görmek işlerinin sürekli daha kötüye gideceğine, eline geçen fırsatları bir türlü değerlendiremeyeceğine, yakında bazı kişiler ile tatsızlıklar yaşanacağına, kendisini ve başarılarını kıskanan insanlarla tartışma yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında suya batmış araba görmek ağız tadının kaçacağına, umutların yıkılacağına, kazanmak için harcanan nefesin ve dökülen alın terinin boşa gideceğine, çevresinde kendisine yardım etmek için pek çok insanın bulunacağına, bu sayede işlerinde başarı elde etmenin garantileşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında denizde batan araba görmek bekar ise isteklerinin gerçekleşeceğine, el üstünde tutulur hale geleceğine yorulur.

Kahve falında çamura batmış araba görmek iş için gurbete gidileceğine, gereksiz yere bazı tartışmaların odağında kalınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kara battığını görmek yaşamına yeni bir yön vereceğine, hayırlı ve güzel kazançlar elde edeceğine işarettir.

Kahve falında işyerinin battığını görmek herhangi bir sorunla karşılaşmayacağına, haksız ve güvensiz kişiler ile muhatap olunması gerekeceğine, atılan adımların zorluk yaratacağına delalet etmektedir.

Kahve falında denizde batan gemi görmek zararların yakında telafi edileceğine, aile hayatında birlik ve beraberlik içinde olunacağına, her zaman yepyeni fırsatlar ile karşılaşılacağına, yaşanan sıkıntılı olaylardan ötürü kaçan keyfin geri geleceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir