AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağzında arı görmek

Kahve falında ağzında arı görmek

Kahve falında ağzında arı görmek maddi kriz yaşanacağına, parasız, işsiz ve ekmeksiz günler yaşayacağına, adını işiyle duyuracağına, büyük umutlar ile girdiği bir işte ister istemez zarar edeceğine, tüm bu üzüntüler ve sıkıntılardan ötürü sağlık sorunları yaşayacağına, çok istediği bir mevkiye yakın bir zaman içinde terfi edeceğine ve aile hayatında yaşanan sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, geçmişini arkada bırakacağına, çok iyi yatırımlar yaparak büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ağzında arı gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişiler işleri kolaylaştırmasa da, siz yolunuzdan şaşmayın.

Kahve falında ağzında arı görmek edindiği deneyimi gelecekte daha iyi işler yapmak için kullanacağına, buna karşılık iyilik ve güzellik göreceğine, Allah’ın lütuflarından bolca nasipleneceğine, hastalıkla, musibetle, kötülükle ve zorlukla da karşılaşmayacağına inanılır.

Kahve falında ağzından arı çıktığını görmek rahat edeceğine, büyük bir yükten kurtulacağına, dertlerin kısa zamanda biteceğine, yakın bir zamanda okul hayatının tekrar başlayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında elini arı soktuğunu görmek bunun da maddi özgürlüğünü kazanmasına, ekmeğini daha kolay ve daha rahat elde etmesine vesile olacağına, içindeki sıkıntıların gideceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bal arısı öldürmek başarıların çoğalacağına, bol para kazanacağına, sevdiklerine kavuşacağına, onlarla doyasıya vakit geçireceğine işaret eder.

Kahve falında eşek arısı yuvası görmek sevilen kişiler ile güzel günler geçirileceğine, maddi açıdan çok doğru adımlar atılacağına, maddi ve manevi olarak yaşanan tüm eksikliklerin giderileceğine delalettir.

Kahve falında arı ve bal peteği görmek istemeden bazı sorunlara ve sıkıntılara sebep olacağına, daha sonra yaşayacağı bazı tatsız olaylardan yüzünden kendisini kötü hissedeceğine delalet eder.

Kahve falında arı saldırması görmek ortak olarak gireceği bir işte hiç beklemediği kadar büyük kazançlar elde edeceğine, tartışmaların ve huzursuzlukların son bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında arı bal görmek makamında en yüksek noktaya erişeceğine, üzüntülerin ve zorlukların biteceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir