AnaSayfa / Genel / Kahve falında arı saldırması görmek

Kahve falında arı saldırması görmek

Kahve falında arı saldırması görmek kazanılan paranın sevilen kişilerle bölüşüleceğine ve yardıma muhtaç kişilere yardımcı olunacağına, dertlerin uzaklaştırılacağına, zor günlerin ve sıkıntıların hayra çıkacağına, barışçıl ruhunu, uzlaşmacı yaklaşımını kaybedeceğine, kindar olacağına, deyim yerindeyse kendisini yeniden yaratacağına, maddi anlamda da gelirinin ve malının artacağına, işlerinin hiç olmadığı kadar iyi bir hal alacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, evlat sahibi olunacağına inanılır.

Kahve falında arı saldırması gördüyseniz:

  • İstediğiniz şeyleri yapabilecek konuma girmektesiniz.

Kahve falında arı saldırması görmek bazı kişilerle aralarında büyük anlaşmazlıklar yaşanacağına, akrabalardan herhangi bir destek alınmayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine inanılır.

Kahve falında kurt saldırması görmek sorunlarını çözüme kavuşturacağına, üzüntülerinden kurtulacağına, ailesi içinde yaşanan tartışmaların, kavgaların ve huzursuzlukların son bulacağına, mutluluğun aileye geri döneceğine, hayır duaları alınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında akbaba saldırması görmek kaçırılan fırsatların tekrar yakalanacağına, kişinin başarıdan başarıya koşacağına tabir olunur.

Kahve falında dana saldırması görmek ona sımsıkı sarılıp, bir daha ölene kadar bırakmayacağına, yıkılacağına, kara ve yaslı günler geçireceğine işaret eder.

Kahve falında başkasına köpek saldırması görmek saygınlığının artacağına ve aldığı zaferlerle dikkat çekeceğine, eğlenceli günler geçirileceğine işarettir.

Kahve falında tavşan saldırması görmek hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına, sıkıntılı bir döneme girileceğine, musibetlerin ve sorunların yakın zaman içinde daha da artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında köpeklerin saldırması görmek kar sağlayacağı işlere gireceğine, tatmin olacağı oranda gelire kavuşacağına, kişinin uğradığı haksızlıkların sona ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında koç saldırması görmek anne babanın bu sayede mutlu olacağına, zarar ettiği bir dönemi kapatıp çok büyük kazançlar elde edeceği bir döneme gireceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir