AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasıyla dans etmek

Kahve falında başkasıyla dans etmek

Kahve falında başkasıyla dans etmek kısmetinin açık olacağına, kişinin mutsuzluğundan, huzursuzluğundan ve karamsarlığından kurtulacağına, başarılı olacağı bir iş için çok sevdiği bir kişi ile ortaklık kuracağına, para kazanmaya başlayacağına, ağız tadına ve keyfe kavuşacağına, sorunlarının kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, sıkıntılarının biteceğine, bolluğun ve bereketin geleceğine, sevdiği kişiler tarafından çok hayırlı bir işe sokulacağına, bu iş sayesinde kendisine yeni ve hayırlı kapılar açan kişiler ile tanışacağına, aile bireylerinden birisi ile herkesi şaşkına çevirecek bir işe gireceğine delalettir.

Kahve falında başkasıyla dans etmek gördüyseniz:

  • Bazı problemler yaşanma ihtimali olsa da, türlü karışıklık sona eriyor.

Kahve falında dans edeni görmek sıkıntıların ve sorunların kısa sürede çözüleceğine, zor gelebilecek bazı işleri kısa süre içinde sabırla ve azimle çalışarak zirveye çıkartacağına tabir olunur.

Kahve falında suda dans etmek kötü bir geçmişe sahip birinin yapmak istediği kötülüğün boşa çıkacağına ve mal varlığının yaşanacak kötü bir olaydan ötürü azalacağına ancak sıkıntıların sona ereceğine, dünyanın sonsuz nimetlerinden ve her türlü keyfinden bolca faydalanacağına rivayet eder.

Kahve falında genç bir erkekle dans etmek başarılarının artacağına, yüzünün güleceğine, çevresine karşı daha şefkatli ve anlayışlı biri haline geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yılanın dans ettiğini görmek kişinin muradına ereceğine, iş hayatında ve sosyal hayatında çok zor durumlara düşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında erkekle dans ettiğini görmek çok büyük paralar ve mallar kaybedeceğine, iş hayatında çok büyük bir düşüş yaşanacağına, isteklerinin yerine geleceğine delalettir.

Kahve falında bir bayanla dans etmek yükünün hafifleyeceğine, içinin rahatlayacağına, kendi işinin sahibi olacağına rivayet eder.

Kahve falında sevgilisiyle dans ettiğini görmek zarar edilen işlerde kara geçileceğine, küçük haberler alarak dayanma gücünü artıracağına alamet eder.

Kahve falında erkek arkadaşınla dans etmek kişinin eninde sonunda istediği hayata kavuşacağına, ruhunu tüm kötülüklerinden arındıracağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir