AnaSayfa / Genel / Kahve falında suda dans etmek

Kahve falında suda dans etmek

Kahve falında suda dans etmek hayatın mutluluk içinde geçeceğine, çok güzel ve hayırlı işlere gireceğine, tüm endişe ve üzüntülerinden kurtulacağına, kazancın daha da artacağına, sağlık ve hayır getireceğine, onunla geçirdiği her anının tadını çıkaracağına, yıkılmak üzere olan yuvanın toparlanacağına ve çalışma hayatında meydana gelen sorunların düzeltileceğine, ailesi ile büyük tartışmalar yaşayacağına, iş dünyasındaki prestijli durumun ortadan kalkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında suda dans etmek gördüyseniz:

  • Sağlıkla ilgili konuları ya da fiziksel olarak daha iyi görünmenizi sağlayacak değişiklikleri hafife almamalısınız.

Kahve falında suda dans etmek yakın bir zamanda büyük bir ferahlık yaşayacağına, sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına işaret eder.

Kahve falında gemide dans etmek elini attığı her işi layığıyla sonuçlandıracağına, dirlik ve beraberliklerin yok olacağına yorulur.

Kahve falında eğlenmek dans etmek hak etmedikleri şekilde ağır suçlamalarda bulunacağına, etrafındaki insanların destek vermesi ile zararlarını telafi edeceğine işarettir.

Kahve falında başkasının dans ettiğini görmek gündemde olmayan maddi gelirlerin ortaya çıkmasına, yanlışa düşmeden, helal lokma yiyerek ve şükür kelimesini dilinden düşürmeyerek hareket edeceğine delalettir.

Kahve falında sevgilisiyle dans ettiğini görmek acıların ve gözyaşının dineceğine, hiçbir isteğinin yarıda kalmayacağına yorulur.

Kahve falında karda dans etmek eş, dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, anne baba duası alınacağına, bu sayede karşılaşılan engellerin kolayca aşılacağına ve kazancın artması sayesinde yardım isteyen kişilere yardım edileceğine, çok kazançlı yeni projeler ortaya koyacağına tabir olunur.

Kahve falında genç bir erkekle dans etmek eksik bulduğu yönlerini geliştireceğine, dar gelirli olanların rahatlayacaklarına ve ellerine geçecek paranın bereketli olacağına, iş hayatına yeni bir fikirle tekrar girileceğine, rahatsızlık veren bir kişiden uzaklaşılacağına inanılır.

Kahve falında yabanci bir erkekle dans etmek tertemiz ve yepyeni bir sayfa açılacağına, daha sonra hayırlı işlere gireceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir