AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüksekten düştüğünü görmek

Kahve falında yüksekten düştüğünü görmek

Kahve falında yüksekten düştüğünü görmek huzurlu ve işlerin açılacağı bir döneme girileceğine, manevi yönden çok büyük ferahlık yaşanacağına, planlarının bozulacağına, çok mutlu ve huzurlu bir aile hayatı yaşanacağına, yaşam sevincinin geri geleceğine, bol kazanç getirecek bir işte ortaklık kazanılacağına, aksiliklerle uğraşılan bir dönemin biteceğine, korkularının, hastalıklarının ve maddi sıkıntılarının çözüleceğine, dost ya da akrabalarından birinin başının sıkıştığı bir durumda yardımına koşacağına, büyük problemler yaşanacağına işarettir.

Kahve falında yüksekten düştüğünü gördüyseniz:

  • Gelişmeleri olumlu algılamakta fayda var.

Kahve falında başkasını yüksekten düştüğünü görmek sevdiği kişilerden biri ile arasının yaşanan bir tatsızlıktan dolayı açılacağına, zarar ettiği bir işte kendisine yardım edecek deneyimli biri sayesinde işleri toparlayacağına ve kazanç elde edeceğine, aile büyüklerinden birinden azar işitileceğine yorulur.

Kahve falında akrabanın yüksekten düştüğünü görmek talihinin artacağına, çok sert geçen bir yolculuk sonunda çok çok az bir para kazanarak evine döneceğine delalet eder.

Kahve falında yüksekten düşerken görmek yolunda giden hayatının daha kalıcı, başarılı ve mutlu bir düzende devam edeceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının son bulacağına, iş hayatında düştüğü zor durumlardan kurtulacağına delalet eder.

Kahve falında yüksek bir yerden düşerken tutunmak hane içine ay doğacağına, yanlış adımlar atacağına, hesapsız planları uygulayacağına bu yüzden de emeklerine yazık edeceğine yorulur.

Kahve falında başkasının yüksekten düşüp öldüğünü görmek zarar edeceği işlere girmek zorunda kalacağına, her kararlarında onların arkasında olacağına, yaşlandıklarında bile bir bebeklermiş gibi üzerine titreyeceğine alamet eder.

Kahve falında kendini yüksekten düşerken görmek hiçbir sorun yaşamayacağına, kendisini güçten ve takatten düşmüş gibi hissedeceğine delalet eder.

Kahve falında yüksekten düştüğünü görmek sıkıntılarını ve sorunlarını ortadan kaldıracağına, yaptığı işe gösterilen ilginin çoğalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bir bebeğin yüksekten düştüğünü görmek ibadete ağırlık verileceğine, sorunların halledilebilmesi için büyük fedakarlıklarda bulunulacağına, çok büyük başarılar kazanacağına, yeni işlere gireceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir