AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüksekten düşen adam görmek

Kahve falında yüksekten düşen adam görmek

Kahve falında yüksekten düşen adam görmek tersine suyun üstünde zorla giden sandal da kötü sürecinizin kısa zamanda sonlanacağına ve aydınlık günlerin yakın olacağına, finansal aşıdan kritik bir noktaya geleceğine, açılan şansın yapılacak hatalar yüzünden kapanacağına, rütbesinin artacağına, karısı şile arasının çok iyi olacağına, kişinin bu zorlu süreci çok fazla bunalmadan, sakin bir ruh hali içinde atlatacağına, sözünü dinleyecek çok sayıda insan olacağına, adının ülke dışında yayılacağına, huzurlu bir hayat için gereken şeylere sahip olduktan sonra kendisine uygun bir kısmet bulmaya çalışacağına tabir olunur.

Kahve falında yüksekten düşen adam gördüyseniz:

  • İş hayatınıza veya başarılı olmak istediğiniz konulara özel yaşamınızı veya kişisel konuları karıştırmanız sıkıntı yaratabilir.

Kahve falında yüksekten düşen adam görmek kendi işini kurmak için adım atacağına ve azmi ve gayreti ile etrafındaki insanlar tarafından başka kişiler için örnek gösterileceğine, keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine tabir olunur.

Kahve falında akrabanın yüksekten düştüğünü görmek işinin gücünün rast gitmeye başlayacağına, içinde bulunduğu sorunları çözeceğine işaret eder.

Kahve falında yüksekten düşeni tutmak aydınlanacağına, imkânsızı başaracağına yorulmaktadır.

Kahve falında bebeğinin yüksekten düştüğünü görmek kuracağı ailede her türlü sorumluluğu alarak ailesini en iyi şekilde geçindireceğine, istediklerini rahatlıkla elde edeceğine delalettir.

Kahve falında yüksek yerden düşeni görmek kişinin malını kaybedebileceğine, işinin en iyisi olacağına delalet eder.

Kahve falında yakınının yüksekten düştüğünü görmek üzerindeki yükün az da olsa hafiflemesinin sağlanacağına, aynı zamanda başka işlerle uğraşıp daha iyi yaşam koşullarına sahip olunacağına ve rahat bir yaşam sürüleceğine, sıkıntılarının sona ereceğine inanılır.

Kahve falında arkadaşını yüksekten düşerken görmek kaçırılan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, elinde bulunan imkânların bollaşacağına işarettir.

Kahve falında babanın yüksekten düştüğünü görmek çok büyük bir mutluluğa erileceğine, iş hayatında da değişikliklerin kapıda olacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir