AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının yanında yılan görmek

Kahve falında başkasının yanında yılan görmek

Kahve falında başkasının yanında yılan görmek fal sahibinin işlerinin gittikçe kötüleşeceğine ve hayatında istemediği ve sevmediği kişi ile bir iş yapmak zorunda kalacağına, hevesinin kursağında kalacağına, başarısının düşeceğine, sevineceği bazı olaylar yaşayacağına, çevresindeki insanlardan biri ile hayırlı bir adım atacağına, yeni arkadaşlıklar kuracağına, toplum tarafından el üstünde tutulup saygı ve hürmet göreceğine, yakın bir zamanda gireceği bir iş yüzünden elindeki paradan da olacağına, çok büyük bir boşluğa düşüp borç içinde kalacağına, gösterdiği çabaya ve azme rağmen uzun bir süre boyunca işlerinin çok kötü bir şekilde ilerleyeceğine, vakitli bir şekilde kalkılması ve işe başlanması sayesinde çok yol katedileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında başkasının yanında yılan gördüyseniz:

  • Sözlerinde durmayan, verilen görevleri yerine getirebilecek kapasitede olmayan veya üzerine düşeni yapmayan kişiler ilişkilerinizi gözden geçirmenize neden olabilir.

Kahve falında yılanın yanından geçtiğini görmek yeni kararlar alınacağına, sevdiği bir kişi ile girdiği büyük bir çalışma içinde çok hayırlı kişiler tanıyacağına işaret eder.

Kahve falında başkasının yanında yılan görmek çok uzun zamandan beri hayali kurulan bazı şeylere ulaşılacağına, yakalandığı ağır bir hastalığı yeneceğine ve yapılan işlerin sonunda helal para ve mal kazanılacağına işaret eder.

Kahve falında arkadaşının yanında yılan görmek ayrıca üst düzey bir yöneticinin desteğinin alınmasıyla yüksek maaşlı bir mevkiye terfi alınacağına, dinde ve ahlakta olgun ve güzel olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yanında yılan görmek maddi olarak çok büyük bir zorlanmaya sebebiyet veren işin nihayete erdirileceğine, sevilen bir kişinin yolundan gidileceğine ve o kişi gibi büyük başarılara imza atılacağına, işlerin her geçen gün daha büyük başarı ve kazanç sağlayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yılanın yanından geçmek devlete hizmet etmeye, kötü işlere girmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında ölünün yanında yılan görmek kendi çok iyi hissedeceğine, büyük bir proje gerçekleştirileceğine, sevilerek yapılan bir hobinin iş haline getirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına inanılır.

Kahve falında bebeğin yanında yılan görmek sorumlulukların azalacağına, şartlar ne olursa olsun her şekilde dik duracağına rivayet eder.

Kahve falında suyun yanında yılan görmek birçok dertle muhatap olacağına, uğranılan zararların kısa süre içinde telafi edileceğine, hayırlı kişiler ile irtibat kurulacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir