AnaSayfa / Genel / Kahve falında yılanın yanından geçtiğini görmek

Kahve falında yılanın yanından geçtiğini görmek

Kahve falında yılanın yanından geçtiğini görmek huzurlu bir aile ortamına kavuşulacağına, iş hayatında makam sahibi olunacağına, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına, ferah bir eve geçileceğine, böylece kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı büyük adımlar atacağına, amaçlarına nail olmayı başaramayacağına, yaşamına huzurun, sıhhatin, ağız tadının ve neşenin hâkim olacağına bu sayede keyfinin yerine geleceğine, güç ve kudret sahibi olacağına, aile hayatında eşler arasında yaşanacak bir tartışmanın ardından ayrılık kararı verileceğine, ancak falı kapatan kişinin kendisine el atması sayesinde toparlanacağına, yükünün hafifleyeceğine rivayet eder.

Kahve falında yılanın yanından geçtiğini gördüyseniz:

  • Beraber hoş vakit geçirebilirsiniz.

Kahve falında yılanın yanından geçtiğini görmek işinin ehli olması ve o işin eğitimini almış olması nedeni ile ticaret hayatında nitelikli elemanlardan olup, iş sahipleri tarafından büyük ilgi göreceğine bu sayede de iş üstüne iş teklifi alacağına, yolunu kaybeden bir kişiye yardım edileceğine, kazanılan ekmeğin muhtaç insanlarla paylaşılacağına delalet eder.

Kahve falında yılanın yanından geçmek kendisini sosyal hayata fazlasıyla kaptıracağına, sıkıntılarının biteceğine, şansının açılacağına tabir olunur.

Kahve falında başkasının yanında yılan görmek kıvrak zekâsı sayesinde de işinde alıp yürüyeceğine, engel teşkil edeceğine ve onu karar aşamasında kısıtlayacağına alamet eder.

Kahve falında yanında yılan görmek sorunlarının tamamen biteceğine ve dert ettiği tüm problemlerin ve olayların hayra çıkacağına, kendisini üzen ve kıran kişilere karşı cephe alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bebeğin yanında yılan görmek Allah’ın kendisine herşeyin en iyisini, en lüksünü, en güzelini ve en fazlasını nasip edeceğine, başarılarının hiç eksilmeyeceğine, makamının sarsılmayacağına, ancak daha sonra yapacağı bazı girişimler sayesinde durumunu düzelteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında arkadaşının yanında yılan görmek bunun da kendisine kalıcı başarı, kazanç, makam ve rızık sağlayacağına, epey tartışma yaşandıktan sonra fal sahibi lehine bir karar çıkacağına ve davanın temyize kadar gideceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ölünün yanında yılan görmek kötü düşünceli bir kişinin tüm çabalarına rağmen büyük bir işte başarılı sonuçlar alacağına, hayatının ve geçiminin daha kolay hale geleceğine alamet eder.

Kahve falında suyun yanında yılan görmek evliliklerde de sudan bahanelerle çıkacak tartışmalara ve kişinin sinirlerine hakim olmakta zorlanacağı bir süreç yaşayacağına, parasız ve ekmeksiz yaşamak zorunda kalacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir