AnaSayfa / Genel / Kahve falında suyun yanında yılan görmek

Kahve falında suyun yanında yılan görmek

Kahve falında suyun yanında yılan görmek yüzünün her daim güleceğine, sorunlarının önemsiz ve aşılması kolay sorunlar olacağına, en son atacağı bir adımdan ötürü maddi olarak bir kişi ile tartışmaya gireceğine, neşesinin ve keyfinin yerine geleceğine, bazı kimselere haksızlık edeceğine, fal sahibinin de bu durumun bir parçası olacağına ve insanların mutluluğunu paylaşıp, onları tebrik edeceğine, eğitim hayatı ile ilgili olarak çok doğru ve yüksek getirili bir adım atacağına, hanesinden bereketin ve kalbinden mutluluğun göçeceğine, işlerinin her zamankinden daha güzel olacağına delalet eder.

Kahve falında suyun yanında yılan gördüyseniz:

  • Uzun zamandır hayal ettiğiniz amaçlarınızdan bahsediyordunuz.

Kahve falında suyun yanında yılan görmek sorunların ve sıkıntıların biteceğine, yeni bir gönül ilişkisine başlanacağına, bir sebeple cimriliği ile çevresinin dikkatini çekeceğine işarettir.

Kahve falında bebeğin yanında yılan görmek ilerleyen dönemlerde üst bir mevkiye terfi alınacağına, tövbelerinin karşılık bulacağına ve içinin rahata ereceğine inanılır.

Kahve falında yanında yılan görmek kıskançlık besleyen bir kişinin elinde bulunan imkanlarla yapmaya çalıştığı kötülüklere engel olunacağına, elinde kalan bir miktara parayı da borç ödemek için harcayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölünün yanında yılan görmek kıdem atlayacağına, hayırlı kararlar verileceğine, bu kararlar sayesinde işlerin daha iyi bir hal alacağına delalet eder.

Kahve falında yılanın yanından geçmek eline geçen kazancın çok hayırlı bir şekilde artacağına, keyfinin ve de sağlığının bozulacağına delalettir.

Kahve falında arkadaşının yanında yılan görmek işlerin bir müddet durma noktasına geleceğine, kazancın artacağına, işe gösterilen ilginin artacağına, itibarın ve makamın yükseleceğine rivayet eder.

Kahve falında başkasının yanında yılan görmek iş hayatını hareketlendirecek gelişmeler yaşayacağına, sorunlarından, sıkıntılarından, kararsızlığından, karamsarlığından ve umutsuzluğundan da kurtulacağına alamet eder.

Kahve falında yılanın yanından geçtiğini görmek çok büyük mutluluk yaşanacağına, hane halkının çok büyük bir sevgi bağı ile birbirlerine bağlı olduklarına ve aralarına herhangi bir çıkar ilişkisinin giremeyeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir