AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin yanında banyo yapmak

Kahve falında birinin yanında banyo yapmak

Kahve falında birinin yanında banyo yapmak yüzüne kan geleceğine, mesleğini severek ve kusursuz yaptığına, çalışkanlığının ve emeklerinin karşılığını da hak ettiği yere gelerek alacağına, yapılan tüm işlerin boşa çıkmasından ötürü maddi durumun bozulacağına ve sevilen ve saygı duyulan kişilerden kalleşlik ve ihanet görüleceğine, bir sebeple yapılacak işlerde çok emek verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına ve verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine, maddi gücünü kaybedeceğine, yakın bir arkadaşın başının sıkışması üzerine yardımına koşulacağına, yaşanan olumsuzlukların tersine etki göstererek kişiyi güçlükler karşısında daha dirayetli biri haline getireceğine, evinde ve işinde yardımcıları olacağına, elinin sıcak sudan soğuk suya değmeyeceğine yorulur.

Kahve falında birinin yanında banyo yapmak gördüyseniz:

  • Yeni bilgiler edinmenin faydasını görebilirsiniz.

Kahve falında bir erkeğin yanında banyo yapmak sevinç gözyaşları döküleceğine, bol kazançlı bir işe girileceğine ve zengin olunacağına, kendisini yeniden doğmuş gibi hissedeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında birinin yanında banyo yapmak yeni fikirler ve düşünceler ile gireceği yeni bir işte şimdiye kadar görülmemiş bir başarı elde edeceğine, başarılı bir kişi olacağına, hayal ettiği ve uzun zamandan beri başka bir şey düşünmediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine delalettir.

Kahve falında başkalarının yanında banyo yapmak kişinin bir süre zorluk çekeceğine, bunun aile hayatına da olumlu şekilde yansıyacağına ve bu durumun da kendisine bol mutluluk getireceğine işarettir.

Kahve falında herkesin yanında banyo yapmak elinde bulunan imkânları pek iyi bir şekilde değerlendireceğine, bir sıkıntısı olduğunda pek çok kişiyi yanında bulacağına, kadim dostlar edineceğine tabir olunur.

Kahve falında başkasının yanında banyo yapmak kardeşler arasında büyük tartışmaların ve bu tartışmalar sonunda kırgınlıklar yaşanacağına, kendisine kalacak yüklü miktarda miras ile üzüntülerinden kurtulacağına, tanıdığı kişilerden birine yardım isteği üzerine yardım edeceğine inanılır.

Kahve falında başkalarının yanında kaka yapmak daha sonra bu kişiden birkaç kez özür dileneceğine, hataların düzeltileceğine yorulur.

Kahve falında başkasının yanında tuvaletini yapmak kimseye el açmadan yaşayacağına, aralarındaki ağız tadının bozulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında başkalarının yanında tuvaletini yapmak sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, endişe duyduğu bütün konuların çözüme kavuşacağına, büyük miktarda kazanç elde edeceğine, iş hayatında sorun yaşanacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir