AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının vücudunda ben görmek

Kahve falında başkasının vücudunda ben görmek

Kahve falında başkasının vücudunda ben görmek tatlı yorgunluklar yaşayacağına, yeni kazanç kapıları bulacağına ve sayısız fırsat elde edeceğine, neşeleneceğine, sıkıntılarını ve dertlerini unutacağına, elindeki para ile gireceği büyük bir işte çok kazanç elde edeceğine, ailesi ile birlikte çok mutlu ve huzurlu bir hayat yaşayacağına, hayallerine, arzularına, hedeflerine kavuşacağına, zor durumda kalan kişilere yardımcı olunacağına, çok büyük başarılar elde edeceğine, uzun zamandan beri içinde kalmış olan şeyleri gerçekleştireceğine ve yardımlarından ötürü falı kapatan kişiye çok büyük bir minnettarlık duyacağına, bir sebeple çok zor bir duruma düşecekken bu kişiyi yenilgiye uğratacağına inanılır.

Kahve falında başkasının vücudunda ben gördüyseniz:

  • Bir başkasının yanlışlığını düzeltmek size ters gelse bile, dostunuza verdiğiniz değerler prensiplerinizi esnetecek.

Kahve falında vücudunda et beni görmek bir elinin yağda bir elinin balda olacağı bir hayatı olacağına, geçim sıkıntısının ve para derdinin olmayacağına, hiçbir zaman yokluk içine düşmeyeceğine, hayır getirecek noktalara gelineceğine tabir olunur.

Kahve falında vücutta ben görmek bolluk ve bereket içinde bir hayata sahip olunacağına, herkesin hayranlık duyacağı bir düğünle dünya evine girileceğine inanılır.

Kahve falında vücudunda et ben görmek rahatsızlıkların tedavi edileceğine, işlerin hiç olmadığı kadar iyi gideceğine yorulur.

Kahve falında başkasının vücudunda ben görmek itibar kazanacağına, toplumda takdir edilecek ve adından güzel anılacak işler yapacağına, bu sayede herkes tarafından sevilen ve onlar tarafından bağrına basılan kişi olmayı hak edeceğine, sevdiği kişi ile ilgili olarak kıskançlık duyacağına delalet etmektedir.

Kahve falında vücutta et beni görmek büyük mutluluk duyulacağına, sorunların tamamen çözüme kavuşacağına ve rahata erileceğine, yeni yollara girileceğine ve mutlu olunacağına yorulur.

Kahve falında vücudunda büyük ben görmek elinde bulunan işte bol kazançlı bir proje gerçekleştireceğine, insanlarla arasının açılacağına delalet eder.

Kahve falında vücudunda ben görmek yakın bir arkadaşın vesilesi ile bir işe girileceğine, büyük sorunların yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında vücudunda ben çıktığını görmek rahat edileceğine, dertlerin, kederlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, yakın bir arkadaşın vesile olması sayesinde iş hayatında zor geçen bir dönemin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir