AnaSayfa / Genel / Kahve falında sarı uzun saç görmek

Kahve falında sarı uzun saç görmek

Kahve falında sarı uzun saç görmek sorunların bu sayede çok kısa sürede ve kolay bir şekilde ortadan kalkacağına, hatta eskisinden daha iyi bir hale getirileceğine, yaşanan tatsızlıkların ortadan kalkacağına, yeni bir hayata ve yeni bir işe sahip olunacağına, hatalarını telafi etme yoluna gideceğine, kendisini eksik ve yetersiz gördüğü konularda iş hayatına atılmak yerine ilk önce açığını kapatma yoluna gideceğine, verilen kararların çok iyi haberler getireceğine, zarar getirecek bir kişi ile tüm bağların koparılacağına, işinde yükseleceğine, ailesinin kendisiyle gurur duyacağı işler yapacağına, alınacak olan bir işte maddi olarak çok zor günler geçirileceğine işaret eder.

Kahve falında sarı uzun saç gördüyseniz:

  • Yaşınıza göre, aşık olabilir, yeni bir iş bulabilir veya iş teklifi alabilir, sanki piyangodan çıkmış gibi, havadan gelen bir paraya kavuşabilirsiniz.

Kahve falında saçı uzun ve sarı görmek eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde işlerinin çok daha iyi bir hal alacağına, güzel bir hayat geçireceğine rivayet eder.

Kahve falında saçlarını sarı ve uzun görmek yaşanacak sıkıntılı bir durum yüzünden çok kötü şeylerin ortaya çıkacağına, kötü niyetli bir kişinin işleri bozmak için çıkartacağı dedikoduların bertaraf edileceğine inanılır.

Kahve falında saçlarını uzun ve sarı görmek bir sırrının bu kişi tarafından düşmanlarına iletileceğine ve malının çalınacağına, maddi açıdan çok sıkıntı çekileceğine ve yakın bir arkadaşının ihanetine uğranacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında uzun sarı saçlı kadın görmek onlara doyasıya sarılacağına, sevdiğini söyleyeceğine, sağlık sorunlarının sona ereceğine, sorunların ve sıkıntıların çözüme kavuşacağına inanılır.

Kahve falında uzun sarı saçlı olmak işinin gücünün rast gideceğine, kazancının artacağına, hayatının güzelliklerle dolacağına delalet eder.

Kahve falında uzun sarı saç görmek işe zorla gidip geleceğine, büyük başarı kazandıracak ve bol para getirecek  bir çalışma içine girileceğine, birçok kişiye iş imkanı sağlanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sarı uzun saç görmek kolay yoldan gelir elde edeceğine, geçim derdinin olmayacağına, yapılan şeylerin karşılığının fazlası ile alınacağına delalettir.

Kahve falında kendini uzun sarı saçlı görmek sıkıntılarından ve sorunlarından eser kalmayacağına, kardeşlerden birinin sağlık sorunlarıyla boğuşacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir