AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah ve uzun saç görmek

Kahve falında siyah ve uzun saç görmek

Kahve falında siyah ve uzun saç görmek işlerin açılacağına, aranın bozuk olduğu birisiyle konuşulup sorunların çözüleceğine, huzurlu ve mutlu bir yuva kuracağına, hanesinden bolluk ve bereketin eksik olmayacağına, her işinde iyilikle karşılaşacağına ve hastalık çekmeden, yaşlılığında da rahat edeceğine, yaptığı işlerde yola çıkarken ister istemez iki defa düşüneceğine ve işlerinin çok iyi gittiği dönemlerde bile büyük bir endişe duyacağına, zarar verici sorunlardan ötürü uzun bir süre kendisini toparlayamayacağına, aldığı eğitimin de kendisine hem ticaret hem de sosyal hayatta sayısız avantaj, üstünlük ve ayrıcalık sağlayacağına, hanenizde bolluk olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında siyah ve uzun saç gördüyseniz:

  • Ortaya çıkan şeyleri ya da olayları detaylı şekilde ele almalı, planlarınızı buna göre değiştirmelisiniz.

Kahve falında siyah ve uzun saç görmek afiyette olacağına, kazancının eksilmeyeceğine ve sürekli artacağına işarettir.

Kahve falında siyah uzun saçlı kadın görmek yaşadığı sorunlar yüzünden psikolojisinin bozulacağına, sevdikleri ile arasının açılacağına ve zor zamanlar geçireceğine, hane içindeki mutluluğunun büyüyeceğine yorulur.

Kahve falında saçını uzun ve siyah görmek sağlığının yerine geleceğine, mallarının ve parasının artması sayesinde zenginliğinin de çoğalacağına, sevilen kişilerle çok mutlu olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında saçları uzun ve siyah görmek iş yerinde istediği makama terfi edileceğine, sert bir tutum sergilenmesinden ötürü büyük bir zarara uğranılacağına inanılır.

Kahve falında uzun düz siyah saç görmek taşıyamayacağı ve kaldıramayacağı yükümlülükler üstleneceğine, kendisini çok rahatsız hissedeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında saçı uzun ve siyah görmek kişinin geleceğinin parlak ve aydınlık olacağına, heveslerinin, heyecanlarının ve umutlarının hiçbir zaman yarım kalmayacağına işarettir.

Kahve falında uzun siyah saçlı erkek görmek verilen emeklerin karşılığını bulacağına, kimseye haksızlık etmeyeceğine, yalan söylemeyeceğine, hırsızlık ve yolsuzluk yapmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kendini uzun siyah saçlı görmek hayatına bakacağına, karşısına çıkan hayırlı bir kısmet ile kısa süre içinde evleneceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir