AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının üzerinde akrep görmek

Kahve falında başkasının üzerinde akrep görmek

Kahve falında başkasının üzerinde akrep görmek onlara hocalık edeceğine, kişinin kendisinden yaşça büyük, nüfuzlu biri tarafından himaye altına alınacağına, isteklerine ve emellerine kavuşmak konusunda herhangi bir sıkıntı çekmeyeceğine, zorluklar karşısında göstereceği tutuma ve başka kişilere olan davranışlarına, hakkaniyetine göre değer kazanacağına, kişinin çevresinde ona yol gösterecek çok sayıda insan olacağına, doyasıya sefasını süreceğine, bir sebeple insanlara küsüp kendi başına bir hayat yaşamayı seçeceğine ve bu şekilde daha rahat bir kişi olup kendisine çeşitli kurallar koyacağına, idealist davranacağına, olur olmadık şekillerde konuşmayacağına işaret eder.

Kahve falında başkasının üzerinde akrep gördüyseniz:

  • Zamanla herşeyi teker teker göreceksiniz.

Kahve falında akrep dövmesi görmek kişinin yüzünün güleceğine, atacağı bazı adımlardan ötürü pişmanlık duyabileceğine, kararsız kaldığı bir zamanda çok hatalı bir karar vererek kendisini zor duruma sokacağına işarettir.

Kahve falında yatakta akrep öldürmek çileye, zahmete ve meşakkate düşeceğine, ruhen rahatlığa erileceğine inanılır.

Kahve falında akrebi atmak iş arayanlar için pek çok teklifin arka arkaya geleceğine, kısa zaman içinde çok büyük kazançlar elde edileceğine delalet eder.

Kahve falında arabada akrep görmek çevresindeki insanlardan biri ile hayırlı bir adım atacağına, bir daha sanki hiç gülemeyecek, mutlu olamayacak ve güzel günler yaşayamayacak hissine kapılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında akrep dövmesi yaptırmak keyfini, neşesini, yaşama isteğini ve tüm huzurunu kaybedeceğine, can derdine düşeceğine ve bu nedenle de çok mutsuz olacağına, maddi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşüleceğine delalet eder.

Kahve falında çok büyük akrep görmek yaşanan parasal sıkıntıların düzeleceğine, huzursuzlukların son bulacağına, yokluk çekmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında evde akrep görmek üzüleceğine, mutsuz ve hasta olacağına, olayların gidişatından ötürü çok üzüleceğine delalettir.

Kahve falında yatağın altında akrep görmek kendisini çekemeyen, nazar eden insanların haddini bildireceğine, hayatının güllük gülistanlık geçeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir