AnaSayfa / Genel / Kahve falında başka birinin suda boğulduğunu görmek

Kahve falında başka birinin suda boğulduğunu görmek

Kahve falında başka birinin suda boğulduğunu görmek onun da uzun süre bu durumu halledebilmekle vakit harcayacağına, haksızlığa uğranacağına ve zor günler geçirileceğine, ilişkileri veya evlilikleri boyunca kadının söz sahibi olacağına, kendisine yardım eden kişiler sayesinde bu durumdan kurtulacağına, insanlarla iç içe olacağına, ekmeğinin ve gelirinin kesileceğine, parasız, işsiz ve ekmeksiz günler yaşayacağına, kaçan bazı büyük fırsatların telafi edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında başka birinin suda boğulduğunu gördüyseniz:

  • Hemen hemen her alanda hatalı kararlar vermeniz veya dalgınlıkla yanlış şeyler yapmanız olasıdır.

Kahve falında başka birinin suda boğulduğunu görmek çok sıkıntılı ve zor bir işe gireceğine, çok büyük sorunlar yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında suda boğulmadan kurtulmak bir sebeple iş hayatında zor günler geçireceğine, iyi şeyler yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kedinin suda boğulduğunu görmek helal lokma yiyen fal sahibinin rızkının da sürekli artacağına, maddi anlamda da güç ve kuvvet kazanacağına delalettir.

Kahve falında suda boğulup ölmek çok zor durumlardan neredeyse en zirveye çıkılacağına, dertlerinin ve sıkıntılarının çözüme kavuşacağına ve atacağı doğru adımlar sayesinde büyük bir zenginliğe sahip olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çocuğunu suda boğulmuş görmek adaletin geleceğine, hem parasal hem ruhsal olarak zarara uğranacağına yorulur.

Kahve falında suda boğulan köpeği kurtarmak çok güzel olaylar ile karşılaşacağına, büyük aşamalar kaydedeceğine, her konuda şansın yaver gideceğine işaret etmektedir.

Kahve falında çocuğunun suda boğulduğunu görmek mutsuz, gergin ve üzüntülü günler geçireceğine, içinde bulunduğu zor durumlardan çok sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği büyük destek sayesinde kurtulacağına işarettir.

Kahve falında suda boğulan bebeği kurtarmak üzgün ve mutsuzsa çok mutlu olacağı haberler alıp keyifleneceğine, kardeşler arasındaki bir sorunun çözüleceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir