AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının seni öptüğünü görmek

Kahve falında başkasının seni öptüğünü görmek

Kahve falında başkasının seni öptüğünü görmek fikirlerini, düşüncelerini yanlış şekilde aktarması nedeniyle istenmeyen konuşmalar yapmak zorunda kalacağına, sevdikleri ile bir araya geleceğine, onlarla keyifli zamanlar geçireceğine, yenileneceğine, tazeleneceğine, moral bulacağına, anne baba hayır dualarının alınacağına, sıkıntıya düşeceğine, mutsuz olacağına, çok büyük kazançlar elde ederek büyük bir zenginliğe kavuşacağına ve çok hayıtlı bir kısmet ile evleneceğine, üzüntülerin ve sıkıntıların son bulacağına, yaptığı her işle adından söz ettireceğine, yetenekler ve beceriler sayesinde haklı bir zenginliğe kavuşulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında başkasının seni öptüğünü gördüyseniz:

  • Açığa vuramadığınız dürtülerinizin sizi yönlendirmesine izin vermeyin.

Kahve falında birinin seni sevdiğini öğrenmek sıkıntıların kısa zamanda çözüme kavuşacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek kimsenin yapmak istemeyeceği ancak çok kazanç getirecek çalışmalara imza atacağına yorulmaktadır.

Kahve falında askerin seni koruduğunu görmek ailesine daha iyi yaşam koşulları sağlayabilmek adına işlerini büyütmek için mücadele vereceğine, rakip olarak görülen kişilerin yenilgiye uğratılacağına delalettir.

Kahve falında eski sevgilinin seni sevdiğini görmek mutluluktan ve heyecandan ne yapacağını şaşıracağına, yapılan projelerin çok bereketsiz olacağına işaret eder.

Kahve falında seni seviyorum yazmak yapılan tartışmaların ve sıkıntıların son bulacağına, çok sıkıntılı durumlara düşeceğine işarettir.

Kahve falında babanın seni dövdüğünü görmek mesleğinde yabancılarla el sıkışacak ve anlaşmalar yapacak duruma geleceğine, evli kişiler için ise, mutlu bir yuvaya sahip olacağına tabir olunur.

Kahve falında sevdiğin kişinin seni öptüğünü görmek yaşadığı zararı ve mali krizi atlatacağına, bolluk ve bereket içinde bir döneme gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında birinin seni yanağından öptüğünü görmek mesleğinde başarılarının hiç bitmeyeceğine, işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, sevdiği kişilerden ihanet göreceğine işarettir.

Kahve falında sevdiğin kişinin seni aldattığını görmek aile hayatındaki muhabbetin artacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde çözüme ulaştırılacağına, sosyal hayat içerisinde yaşanan üzücü bir durumun kısa sürede sevinçli bir duruma döndürüleceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir