AnaSayfa / Genel / Kahve falında sakallı evliya görmek

Kahve falında sakallı evliya görmek

Kahve falında sakallı evliya görmek uzun bir zaman önce büyük bir tartışma yaşadığı bir kişinin kendisine kurduğu tuzakları bozacağına, bekar ise isteklerinin gerçekleşeceğine, kazancının artacağına, rızkının çoğalacağına, problemlerinin çözüleceğine, belki yeni bir eve sahip olunacağına, daha iyi yaşam şartlarına kavuşulacağına, haneden birinin evlilik yolunda adım atacağına, nur topu gibi bir bebeğin geleceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını atlatacağına, büyük başarılar kazanacağına ve eline geçen kazanç ile çok başarılı çalışmalar geçeceğine, çok riskli işlerin altından kolayca kalkacağına, bir takım kişisel problemlerin baş göstereceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından çok rahat bir şekilde kurtulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sakallı evliya gördüyseniz:

  • Söz konusu kimsenin size karşı iğneleyici sözler sarfetmesi olasıdır.

Kahve falında ak sakallı evliya görmek harcanmış olan emeklerin başarı getireceğine, kursa ve mesleki seminerlere katılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sakallı evliya görmek bazen umutlarını yitireceğine bazen de yaşayacağı sürpriz ve müjdeli gelişmeler sayesinde yeniden hayal kuracağına, olguların ya da durumların da tehlike olmaktan çıkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında evliyanın dirildiğini görmek maddi ve manevi sorunların ortadan kalkacağına, ailesinden gördüklerinin çok daha fazlasını elde etmek istediği için çeşitli alanlarda kendisini yetiştireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında evliyadan tövbe almak hiçbir zaman parasız pulsuz kalmayacağına, fal sahibinin, hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını kafasından silip atacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine delalet eder.

Kahve falında evliya eli görmek aldığı tüm kararların sorumluluklarını da üstleneceğine, insanlara yol göstereceğine ve sahip olduğu maddi imkânları hayır işlerinde kullanacak kadar yüce gönüllü biri olma mutluluğunu ve şerefini yaşayacağına inanılır.

Kahve falında evliyaya sarılmak bir süreliğine de olsa kemer sıkmak gerekeceğine, alınan yardımların pek yarar sağlamayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında evliyanın sesini duymak uzun süre işsizlik çekeceğine, hayatındaki zorlukların, olumsuzlukların ve aksiliklerin ortadan kalkacağına, özel hayatında köklü ve güzel değişiklikler meydana geleceğine yorulur.

Kahve falında evliyadan tokat yemek çok mutlu olacağına ve çok sevineceğine, bir sebeple bazı sorunlarla muhatap olacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir