AnaSayfa / Genel / Kahve falında saç kestirmesini görmek

Kahve falında saç kestirmesini görmek

Kahve falında saç kestirmesini görmek yapılan işlerdeki sorunların çok uzamadan ortadan kaldırılacağına, aile bireyleri ile ilgili olarak bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına, kendisini iyi hissedeceğine, rahatlığı, esenliği, hoşluğu ve mutluluğu da bulacağına, sıkıntıların bazı hastalıklara sebep olacağına, maddi açıdan büyük bir yokluk çekileceğine, yatırımların heba olacağına, bir proje sayesinde çok büyük başarılar kazanacağına, dünya malı elde edeceğine, çok iyi işler yapılacağına ve insanlar tarafından takdir edilip çok sevindirici bir konuma geleceğine delalettir.

Kahve falında saç kestirmesini gördüyseniz:

  • Sadece para harcama konusunda değil herşeyde savurgan olabilirsiniz.

Kahve falında kişinin kendi saçını kestiğini görmek kötü durumların ortadan kalkacağına, hayatın keyifli bir hale geleceğine, işlerin günden güne daha da açılacağına inanılır.

Kahve falında saçları kısacık kestirmek öz eleştiri yaparak, kendini değiştirmek ve geliştirmek için bazı adımlar atacağına, çok iyi bir kariyer edineceğine tabir olunur.

Kahve falında saçını makasla kestirmek ancak kısa süre içinde bu sorunları atlatıp büyük başarılar kazanacağına, kendisini çok iyi yerlere götürecek bazı adımlar atacağına ve işlerini gün geçtikçe daha da büyüteceğine, yakın bir zamanda çok ses getirecek bir işe gireceğine delalettir.

Kahve falında saç kestirmekten vazgeçmek bazı sorunları yüzünden kırıldığı kişiler ile arasını düzelteceğine ve yaşadığı rahatsızlıktan bir an önce kurtulacağına, kolay ve rahat bir yaşama sahip olmak için de sayısız olanaklarla karşılaşacağına alamet eder.

Kahve falında saçını kestirmiş birini görmek kazançlı işler yapacağına, kısa süreli bir yolculuğun yaşanacak aksilikler yüzünden gereğinden fazla uzayacağına işarettir.

Kahve falında birini saçlarını kestirmiş görmek uzun zamandan beri içinde saklayıp kimseye söyleyemediği bir şeyi söyleyip kurtulacağına, buna rağmen işlerinin düzelmeyeceğine, bu yüzden borcun gittikçe artacağına işarettir.

Kahve falında saçı kestirmek eşi ile dargın olmanın üzüntüsü ile falı kapatan kişinin kendisini başka işlere vereceğine ancak hiçbir şekilde verimli olamayacağına, kendisini bir dedikodu malzemesi olarak bulacağına, zor zamanlardan geçerek ferahlığa çıkmaya çalışacağına, şanssızlıklar yaşayıp uzun bir zaman boyunca kendisini toparlayamayacağına ve çok zor durumlar düşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kızının saç kestirmek gireceği başka işlerde çok büyük kazanç sağlayacağına, işlerin yakın zamanda açılacağına, manevi rahatlamaya erileceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir