AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının saçını yemek

Kahve falında başkasının saçını yemek

Kahve falında başkasının saçını yemek isteklerin yerine geleceğine, karşısına çıkacak başka gelir kapıları sayesinde birikim yapma imkânı elde edeceğine, üzüntü veren kişileri hayatından çıkartacağına, kısa zaman içinde çok sevilen birisi olacağına, zamansız bir ayrılık haberi alınacağına, yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına ve aksiliklerin başgöstereceğine, kazancının artacağına ve hayatına keyif geleceğine, iyileşme göstereceğine, zorlukların yakın zaman içinde sona ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında başkasının saçını yemek gördüyseniz:

  • Yeni şeylerden mesela yeni ilişkiler, tanışmalar, işler ya da alış veriş gibi şeylerden uzak durmalısınız.

Kahve falında saç ekmeği yemek yaşamının daha güzel hale geleceğine, sorunlarının her geçen gün azalacağına, fal sahibinin ismini gelecek nesillerin de bileceği şekilde şöhretli bir duruma taşıyacak işler yapacağına, ününün ve başarılarının ülke dışına çıkarak kişiye çok büyük bir övgü getireceğine tabir olunur.

Kahve falında saçlarını yemek verimi ve başarıyı yakalayacağına, bunun da kendisini çok iyi hissetmesine vesile olacağına alamet eder.

Kahve falında yemekte saç teli görmek haram yollardan mal sahibi olunacağına, asla dert yüzü görmeyeceğine yorulur.

Kahve falında birinin saçını yemek ancak yapılacak bir hata yüzünden işlerin tersine döneceğine, hayatının kolaylık, güzellik, huzur, bolluk ve bereket içinde geçeceğine ve hiçbir isteğinin havada kalmayacağına delalet eder.

Kahve falında saç kılı yemek yapılan işlerde büyük başarılar kazanılacağına, hem de makamının ve itibarının yükseleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında saç kesip yemek ağır bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalınacağına ve eşle bazı tartışmalar yaşayıp ayrılığın eşiğine gelineceğine, kendisine yeni bir hayat kurup yeni bir iş bularak yeni bir şeyler gerçekleştireceğine, yardım edebileceği kurumlar ile irtibata geçeceğine elinden gereken her şey ile yardım edeceğine, çok hayırlı adımlar atarak daha iyi ve rahat bir hayata kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yemekte saç görmek hem tecrübe hem de sermaye kazanacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından çok kısa bir zaman içerisinde kurtulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yemeğin içinde saç teli görmek hayatını kolaylaştıracak, renklendirecek ve eğlenceli hale getirecek işler yapacağına, bir sebeple sıkıntılı bir duruma düşeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir