AnaSayfa / Genel / Kahve falında saç ekmeği yemek

Kahve falında saç ekmeği yemek

Kahve falında saç ekmeği yemek anne ve babanın kalbinin kırılacağına, bir sebeple sıkıntı çekeceğine, finansal aşıdan kritik bir noktaya geleceğine, açılan şansın yapılacak hatalar yüzünden kapanacağına, helal rızıklara kavuşulacağına, kendi işini kuracağına, ticaret adamı (kadını) olacağına ve herkesin adından söz ettiği itibarlı kişi konumuna geleceğine, kayıplarını yerine koyması için uzun zamanlar geçeceğine, yaşanan güzel olayların kısa sürede kötüye döneceğine, haksızlık yaşanacak bir olayla karşılaşılacağına, ömrünün uzun olacağına ve fal sahibinin hayatının güzelliği sayesinde yaşadıklarından memnun olup, razı geleceğine, yardım konusunda sevilen bir kişiye destek olunacağına inanılır.

Kahve falında saç ekmeği yemek gördüyseniz:

  • Kendi gayretinizle insiyatifi ele alacağınız bir işte önemli bir başarı kazanmanız olasıdır.

Kahve falında saç ekmeği yemek para yerine geçen herhangi bir belgenin karşılığı olmadığına dair bir haber alınacağına, kısa süre içinde büyük kazançlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ekmeğin içinde saç görmek çok büyük sorunlar yaşanacağına, üzüntülü ve sıkıntılı durumlara düşüleceğine, para sıkıntısının olmayacağına delalet eder.

Kahve falında saç ekmek yollarını ayrıma kararı alacaklarına ve aralarına nefret gireceğine, kimseye el açmadan yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında saçta ekmek pişirmek işlerin her geçen gün daha başarılı olunacağına, aldığı tüm tedbirlerin boşa çıkacağına alamet eder.

Kahve falında saçta ekmek yapmak ele geçen kazancın daha iyi bir işe girme konusunda bazı kapılar açacağına ve maddi zorlukların biteceğine, iş kaybı yaşanacağına ve eğitim hayatında yaşanacak bir talihsizlik yüzünden okulla ilişkinin kesileceğine delalettir.

Kahve falında saçta ekmek görmek neşenin yerine geleceğine, her zaman fal sahibinin daha büyük bir avantaj sahibi olayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ekmek arasında saç görmek hileli bir işle karşılaşılacağına, büyük manevi zararlar yaşanacağına, çok uzun bir zamandan beri yapılan işte hiç beklenmedik şekilde maddi krize girileceğine, yapılan çalışmalardan ötürü büyük borçlar altına gireceğine işarettir.

Kahve falında ekmek içinde saç görmek yaşadığı çevreye aykırı gelecek şeyler yapmayacağına, önüne pek çok imkan sunulacağına ve yeni kurslara, seminerlere katılarak mevcut yeteneğini daha da iyi hale getirip, seçkin bir eleman haline geleceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir