AnaSayfa / Genel / Kahve falında saçında bit öldürmek

Kahve falında saçında bit öldürmek

Kahve falında saçında bit öldürmek bir koyduğu işten yüz kazanacağına, çok fazla zarara sebep olmayacağına, keyfinin, neşesinin ve ağız tadının kaçacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde kendisini çok seven bir kişi için yakın zaman içinde büyük bir sürpriz yapacağına, çocuklarından ve tüm sevdiklerinden uzak kalacağına, yıllardan beri çok istediği ve arzuladığı şeylere kavuşacağına, hayalindeki her şeye zamanla kavuşacağına, yaptığı projeler ile adından çok söz ettireceğine, belki özel hayatında sıkıntılar yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında saçında bit öldürmek gördüyseniz:

  • Daha az denenmiş yoldan ilerlemeniz performansınızı arttırmak veya ilerleme şansı yakalamanızı sağlayacak bir yol bulabilirsiniz.

Kahve falında saçtaki bitleri öldürmek maddi ve manevi olarak uğranılan zararların telafi edileceğine, maddi olarak çok zarara uğradığı bir sırada hiç beklemediği bir yerden çok büyük bir kazanç elde ede edeceğine ve bu sayede sorunlarını ortadan kaldıracağına delalet eder.

Kahve falında saçındaki biti öldürmek kısa süre içinde işten çıkılacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını da atlatması için çok etkili olacağına rivayet eder.

Kahve falında saçtan bit alıp öldürmek kendisine hem hayırlı kazanç hem de mutluluk getireceğine ve geçim sıkıntısından kurtulmasını sağlayacağına, evindeki bereketin ve işindeki verimin eksileceğine, rahatının kaçacağına inanılır.

Kahve falında saçında bit öldürdüğünü görmek uzak bir akrabanın acı haberinin alınacağına, tecrübe kazandıracağına delalettir.

Kahve falında saçında bit öldürmek kötü günlerin geride kalacağına, deyim yerindeyse ayağının tökezlemeyeceğine işarettir.

Kahve falında saçtaki biti öldürmek art niyetli kimselerin oyununa geleceğine, bir sebeple yapılacak işlerde çok emek verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına alamet eder.

Kahve falında saçta bit öldürdüğünü görmek etrafındaki insanlar yüzünden adının lekeleneceğine, daha fazla gelir elde edeceğine işarettir.

Kahve falında saçta bit görüp öldürmek kardeşlerden biri ile bir yola gidileceğine, fal sahibinin dost meclislerinde arkadaşları ile toplanacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir