AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının para çaldığını görmek

Kahve falında başkasının para çaldığını görmek

Kahve falında başkasının para çaldığını görmek kazancının azalacağına, olayın ağız münakaşasına varacağına, işlerin çığırından çıkacağına, her zaman bu desteği ve birlik koruyacağına, insanlarla anlaşmazlıklara düşeceğine ve suratının asılacağına, iş hayatında yeni bir dönemin kapılarının açılacağına, işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hal alacağına, bazı konularda başarısızlık ile karşılaşılacağına rivayet eder.

Kahve falında başkasının para çaldığını gördüyseniz:

  • Evlilerde, fiziksel olarak bir form düşüklüğü gözlenebilir.

Kahve falında arkadaşının parasını çalmak ticarette kendisi için hangisi daha isabetli olursa o kola yönleneceğine ve başarılı olacağına, zarara uğrayacağına, işinden ve ekmeğinden olacağına, zorluğa, zahmete ve derde düşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında cüzdanından para çaldığını görmek sorunlarının ve sıkıntılarının teker teker çözüleceğine, sorunların kısa süre içinde çözüm bulacağına, seven kişilerin mutlu bir hayata kavuşacaklarına, sağlıkla ilgili sorunların yakın zaman içinde tedavi edileceğine tabir olunur.

Kahve falında anneden para çalmak sevdiğini söyleyeceğine, sevilen bir işe ortak olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birinin parasını çalmak kişinin güzel bir yaşama kavuşacağına, yaptığı şeyden ötürü hem çok büyük bir üzüntü duyacağına hem de hakkında konuştuğu kişiden özür dileyeceğine delalet eder.

Kahve falında kasadan para çalmak fal sahibi eğer bekâr birisi ise yakın hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ama evli birisi ise çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, resmi bir kurumdan gelecek bir para cezası ile sıkıntıya düşüleceğine inanılır.

Kahve falında yeşil para çalmak kendisini çok kötü ve yorgun hissedeceğine, sevdiği kişilerden ihanet göreceğine, destek istediği kişilerden destek alamayacağına, herkesin çok dikkatini çekecek bir oluşuma girileceğine, uzak bir akrabanın vereceği destekle rengarenk insanlarla dolu bir projeye gireceğine ve candan sevilen bir kişi olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında cüzdandan para çalmak büyük bir tartışma yaşamak sorunda kalacağına, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ancak daha sonra askıya almak zorunda kaldığı bir işte büyük bir başarı kazanacağına, hayatında çok sevdiği ve değer verdiği kişilerle bazı işlere gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında para çaldığını görmek sıkıntılarından kurtulup daha özgüven sahibi bir kişi olarak hareket edeceğine, işinden evine gidip geleceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir