AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşının parasını çalmak

Kahve falında arkadaşının parasını çalmak

Kahve falında arkadaşının parasını çalmak somut delil olmadığı için ortaklığa devam edeceğine, kompleksinden ve egosundan kurtulacağına, üzüleceğine, duyacakları, görecekleri ve öğrenecekleri karşısında da çok rahatsız ve huzursuz olacağına, ortalığın sakinleşip, durulacağına ve böylelikle huzurun geleceğine, kazançlı işlere yatırım yapacağına, kardeşlerin birlikte bir işe gireceğine, huzurlu günlerin geleceğine, dertlerin biteceğine, mevki makam sahibi olunacağına alamet eder.

Kahve falında arkadaşının parasını çalmak gördüyseniz:

  • Belli bir durum kontrol dışına çıkmadan önce, sizin harekete geçmeniz gerekiyor.

Kahve falında arkadaşının para çaldığını görmek sıkıntılı yaşayan bir kişi ile iş yapılacağına, meslek hayatında başarı ve zafer elde edeceğine işarettir.

Kahve falında arkadaşından para çalmak sorunların birdenbire daha da artacağına, solmuş olan yüzünün de sonunda güleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında arkadaşının parasını çalmak gücünü ve iyi izlenimini de kaybedeceğine, çok hayırlı çalışmalar gerçekleştirip her zaman insanların gözünde çok saygın ve başarılı biri olarak yer alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bankadan para çalmak ömrü boyunca mutlu olacağına ve maddi sıkıntı çekmeyeceğine, hayırlı bir kısmet ile evlenileceğine işaret eder.

Kahve falında ölüden para çalmak ihtiyaçlarını karşılayamayacağına ve deyim yerindeyse ele güne muhtaç durumlara düşeceğine, hayır getirecek ve büyük kazançlar sağlayacak bazı olaylar yaşayacağına işarettir.

Kahve falında kağıt para çaldığını görmek işlerin içinden çıkılmaz bir hal alacağına, isteklerini, ideallerini yerine getirmek için ihtiyacı olan tüm maddi ve manevi olanaklara sahip olacağına yorulur.

Kahve falında anneden para çalmak her şeyin sarpa saracağına, gelir elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında parasını çaldırmak yaşadığı üzüntülü ve sıkıntılı dönemin biteceğine ve daha sonra çok güzel ve kazançlı günlerin başlayacağına, ele geçen fırsatların heba edileceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir