AnaSayfa / Genel / Kahve falında cüzdandan para çalmak

Kahve falında cüzdandan para çalmak

Kahve falında cüzdandan para çalmak gelmez sandığı güzel günlerinin geleceğine, çok başarılı olunacağına, çok büyük zorluklar çekildikten sonra işlerin hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, huzurlu ve mutlu olunacağına, prestij kaybı yaşayacağına, çok iyi çalışmalar gerçekleştirerek insanları şaşırtacağına, sebepsiz yere bir arkadaşla tartışılacağına, kazancının ve rızkının hiç eksilmeyeceğine bilakis çoğalacağına, yaşamının çalkantı, gürültü patırtı ve huzursuzluk içinde geçeceğine, bir süre durulmayan olayların ve halledilemediği için sürüp giden meselelerin ortaya çıkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında cüzdandan para çalmak gördüyseniz:

  • Beklemediğiniz bir engel sizi umutsuzluğa düşürebilir.

Kahve falında başkasının cüzdanından para çalmak günah işlemekten korunacağına, aile hayatı ya da iş hayatı ile ilgili olaylar ve düşünceler için edilen duaların Allah katında kabul edileceğine, arzularına, isteklerine ve dileklerine kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında cüzdanından para çaldırmak kendini bundan sonra kötü ve yasaklı olan herşeyden men edeceğine, yapacağı işler karşılığında eline geçecek olan kazanç sayesinde büyük başarılar gerçekleştireceğine işaret eder.

Kahve falında cüzdandan para çaldığını görmek uykusuz geçen gecelerin sona ereceğine, mesleki anlamda geriye düşüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında para cüzdanı çaldırmak sıkıntılarının biteceğine, parasının ve malının çoğalacağına, ödeme güçlü çekeceğine inanılır.

Kahve falında cüzdandan para çalmak anne baba ile ters düşüleceğine, başarısına engel olacak kimseleri de bertaraf edeceğine rivayet eder.

Kahve falında cüzdandan para çaldırmak sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde herhangi bir sıkıntı çekmeden kurtulacağına, hane içinde kopmaların ve ayrılmaların yaşanacağına yorulur.

Kahve falında para dolu cüzdan çaldırmak hane halkı arasında tartışma yaşanmasına sebep olan bir kişinin aileden uzaklaştırılacağına, sorunların tatlıya bağlanacağına, yeni bir eve sahip olunacağına ve uzun zamandan beri karar bekleyen bir konuda son sözün söyleneceğine, bedenen ve ruhen iyi olacağına, bunun da başarılarına olumlu yönde etki edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında para cüzdanını çaldırmak maddi olarak rahatladığı bir dönemde büyük ve hayırlı bir ortaklık kuracağına, her geçen gün geçim derdinin çoğalacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir