AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil para çalmak

Kahve falında yeşil para çalmak

Kahve falında yeşil para çalmak kalben çok rahat edileceğine, uzun uğraşlar sonunda büyük bir işin altından kalkacağına, aile hayatıyla ilgili olarak çok önemli bir karar vereceğine, elindeki para ile gireceği büyük bir işte çok kazanç elde edeceğine, evliliğinde yaşadığı sıkıntıların son bulacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını kısa süre içinde atlatacağına, falı kapatan kişinin hanesine ve işine bolluk ve bereketin hâkim olacağına, aşkının da kalıcı olacağına, önemli işlere imza atacağına işaret eder.

Kahve falında yeşil para çalmak gördüyseniz:

  • Diğerlerinin davranışları veya tepkileri hiç beklenmedik türden olabilir.

Kahve falında yeşil para çalmak girmek istediği işlere sorgulama yapıp ölçüp biçtikten sonra gireceğine, atılan adımlar sayesinde çok daha iyi bir duruma geçileceğine ve kazanç elde etmeye başlanacağına delalet eder.

Kahve falında camiden para çalmak eşsiz ve güzel duyguların kendisine hediye edileceğine, kötü bir kişinin oyununa gelineceğine, zarar getirecek bir işe girileceğine ve bu işte büyük bir sorun yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birinin para çaldığını görmek çeşitli gelişmeler yaşayacağına, yaşadığı bu güzel olayları unutmayacağına inanılır.

Kahve falında kağıt para çalmak çok iyi günler göreceğine sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, muzdarip olunan herhangi bir rahatsızlık varsa eğer çok kısa süre içinde tedavi edileceğine, dikilen fidanların yakın zamanda meyve vermeye başlayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında babasının parasını çalmak kurulacak bir ortaklık sayesinde iş sahibi olunacağına, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, sıkıntılı geçen bir dönemin kısa süre içinde biteceğine, çok büyük güven duyulan kişiden ihanet görüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında babadan para çalmak uzun zamandan beri kötü gibi duran sağlık durumunun aksine çok güçlü olduğuna, fal sahibinin, çok büyük bir huzura sahip olduğuna ve bundan sonara da olacağına, işlerin yolundan çıkacağına, yapılan çalışmaların eskisi gibi kazanç getirmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında paralarını çaldırmak olayları geçici olarak değil, kökten analiz edip, o şekilde bir çözüm bulacağına, sorunların çalışmaları baltalamayacağına, zor zamanların çok eskide kalacağına, sağlık sorunları ile ilgili olarak kısa bir tedavi sürecine girileceğine işarettir.

Kahve falında evden para çaldırmak aile bireylerinden biri ile tartışacağına, mutluluğunun artacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir