AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının nişan attığını görmek

Kahve falında başkasının nişan attığını görmek

Kahve falında başkasının nişan attığını görmek maddi açıdan büyük zarar getirebilecek bir işle ilgili olarak bir adım atılacağına, bozulan bir arkadaşlığın tekrar kurulacağına ve sıkıntıların biteceğine, aile hayatında çok kötü ve tartışma dolu günler geçireceğine, arzularının yerine geleceğine, aile hayatı içinde ortaya çıkan dertlerin kısa zaman içinde biteceğine, kısa süre içinde işlerinde çok büyük bir ferahlık yaşayacağına, kişinin geçim sıkıntısına düşeceğine, zararlı bir alışkanlığın yakında bitirileceğine, verilen kararlar sayesinde kazancın sürekli artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında başkasının nişan attığını gördüyseniz:

  • Kırılgan kişiler veya alıngan davranışları olan kimselerle uğraşmanız gerekebilir.

Kahve falında nişanı attığını görmek gönlünün ferahlayacağına, ticari faaliyetlerinin artacağına, iş dünyasında büyük bir saygınlık kazanacağına, sevdiği kişi ile dünyaevine gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında nişan attığını görmek önemli bir şahsiyet olarak ilerde ülkenin tanıyacağı biri haline geleceğine, rakiplerine çok büyük üstünlük sağlayacağına rivayet eder.

Kahve falında başkasının nişan attığını görmek korkularından kurtulacağına, iş yerinde çok iyi yerlere geleceğine alamet eder.

Kahve falında nişan yüzüğü attığını görmek stresinin çoğalacağına, gergin ve baskı içinde zor günler geçireceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım etmek için de harcayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında arkadaşının nişan attığını görmek büyük bir parasal sorundan ötürü iflas edileceğine, bir daha işyerine gelmeyeceğine inanılır.

Kahve falında dayıyla nişanlanmak rahatın ve huzurun yerine geleceğine, sorunlarının günden güne artacağına, üzüntülü haberler alacağına, emeklerinin heba olacağına, kazançlarının gittikçe azalacağına, binbir güçlükle elde ettiği zenginliği kaybedeceğine tabir olunur.

Kahve falında tanımadığın biriyle nişanlı olduğunu görmek eskisi gibi keyifle istediğini yiyip, içebileceğine, borçsuz, maddi sorunlar olmadan, zengin bir hayata sahip olunacağına işaret eder.

Kahve falında nişan bozmak çare aramasına rağmen bir türlü çare bulamayacağına ve üzüntüden ötürü daha da kötü duruma düşeceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine büyük kazançlar elde edeceğine, üzüldüğü konularda sevdiği kişilerden yardım alacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir