AnaSayfa / Genel / Kahve falında memeden süt gelmek

Kahve falında memeden süt gelmek

Kahve falında memeden süt gelmek iş dünyasındaki yerin kaybedileceğine, para sıkıntısına düşmeyeceğine, sadece maddi anlamda değil, manevi anlamda da huzur içinde olacağına, hiç beklemediği bir kişiden büyük bir ihanet göreceğine, bir sebeple çok zor bir duruma düşecekken bu kişiyi yenilgiye uğratacağına, mal sahibi olacağına, zenginlik elde edeceğine, heyecan yaratacak olaylar yaşanacağına, başarılı ve kazançlı olacağına, büyük ve başarılı kişiler ile tanışılacağına yorulur.

Kahve falında memeden süt gelmek gördüyseniz:

  • Hayır, tutkularınızın peşinden gitmeniz gerekiyor.

Kahve falında memeden süt geldiğini görmek kafasının ve hayatının dingin olması sayesinde de yediği kuru ekmek bile olsa ona kebap gibi geleceğine, hayatının daha rahat ve konforlu hale geleceğine, maddi imkânlarının artması sayesinde geçim derdinin de son bulacağına işarettir.

Kahve falında memesinden süt gelmek hasta ise bakacağına veya refakat edeceğine, atılan adımlar ile yüzü güldürecek haberler alınacağına işaret eder.

Kahve falında kendi memesinden süt geldiğini görmek eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek kimsenin yapmak istemeyeceği ancak çok kazanç getirecek çalışmalara imza atacağına, sorunlarının çözümü için aldığı destekleri yeni yatırımlar içinde kullanıp işini genişleteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında başkasının memesinden süt geldiğini görmek iş konularında ortaklar ile ters düşüleceğine ve aile fertleri ile miras meselesi yüzünden kavgalar yaşanacağına, güzel haberlerin ve müjdelerin alınacağı bir döneme girileceğine ve hayırlı bir birlikteliğin başlayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında memeden süt gelmek bulunacak bir kaynak sayesinde bu projenin vakit kaybedilmeden hayata geçirileceğine, moral veren yakınları sayesinde kısa süre sonra tamamen ayağa kalkıp, işlerin başına geçeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında memeden kan geldiğini görmek fal sahibinin sevdiği kişiye kavuşacağına, çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, aile hayatında içinden çıkılmaz bir hal alan olaylar ile karşılaşacağına, büyük tartışmalar ve sorunlar yaşayıp aile bireyleri ile tartışma noktasına geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında memesinden kan geldiğini görmek bazı kişiler tarafından yapılan kötülükler yüzünden zarara uğrayan işlerin düzeleceğine, zor zamanlar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında memeden kan gelmek sürekli nutuk atarak ortalığı karıştıran kardeşleri ya da dostları birbirine düşüren bir kişi ile sosyal hayattaki tüm bağların koparılacağına ve sorunların bir nebze de olsa hafifleyeceğine, büyük bir boşluğa düşeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir