AnaSayfa / Genel / Kahve falında makarna hamuru görmek

Kahve falında makarna hamuru görmek

Kahve falında makarna hamuru görmek karaciğerle ya da mide ile ilgili bir rahatsızlıkla uğraşılacağına, bu sebepten ötürü işlere kısa da olsa bir süre ara verileceğine, eş, dost ve akrabalar ile çok hayırlı ve güzel bir çalışma gerçekleştirileceğine, sosyal hayatta falı kapatan kişinin içine düştüğü karamsarlığın ve korkunun atlatılacağına, hayırlı ve güzel işler yapacağına ve insanlar arasında saygın kimse haline geleceğine, değişik insanlarla karşılaşacağına, maddi açıdan çok büyük sıkıntılara girileceğine, iş hayatında hayırlı ve çok büyük miktarda kazanç sağlanacağına, prestij kazanılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında makarna hamuru gördüyseniz:

  • Farklı yaklaşımları da dikkate almanız gerekiyor.

Kahve falında makarna hamuru görmek iş hayatında yüksek kademelere çıkacağına, zor günlerinde sevdiklerinin yanında olacağına ve her zaman destek göreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında renkli makarna görmek bilgili, kültürlü ve donanımlı hale geleceğine, geçim derdi çekmeyeceğine, ihtiyaçlarını kolaylıkla ve gönlünce karşılayacağına rivayet eder.

Kahve falında makarna satın almak yapılan bütün işlerde kazanç sağlanacağına, yapılan ortaklıkların bozulacağına, büyük bir hassasiyetle kurulmuş olan ilişkilerin açmaza gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında soslu makarna yemek kötü biri ile karşılaşılacağı veya onunla bir işe girişileceğine, kendisinin de bu duruma kırılacağına inanılır.

Kahve falında makarna kusmak hayatın getirdiklerine karşı her zaman şükredip, sağlıklı bir hayat sürmek için dua edileceğine, kadir kıymet bilen fal sahibinin temiz kalpli şekilde davranmasının karşılığında hep iyilik bulacağına, karamsar olacağına ve kendisini çok kötü hissedeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında pişmemiş makarna görmek can sıkıcı haberler işiteceğinize, üzerinde düşünülen bir çalışmanın büyük kazanç sağlayacağına tabir olunur.

Kahve falında yanık makarna görmek hayallerinin ve isteklerinin karşılık bulacağına, gönülden arzuladıklarının da hayırlısıyla kendisine nasip edileceğine, uğraşacağı bir meşgalesinin kalmayacağına ve bu dönemde kendisini işe yaramaz hissedeceğine işaret eder.

Kahve falında salçalı makarna görmek hak ve din yolunu bırakacağına, gözünü para hırsı bürüyeceğine, ideallerini yerine getirmek için ihtiyacı olan tüm maddi ve manevi olanaklara sahip olacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir