AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının kızdığını görmek

Kahve falında başkasının kızdığını görmek

Kahve falında başkasının kızdığını görmek işlere nazar değeceğine, emek ve değer verdiği kişilerden nankörlük ve vefasızlık göreceğine, iftiraya ve haksızlığa uğrayacağına, sorunların çözüme kavuşturulacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içinde yapacağı bazı çalışmalar sayesinde kurtulacağına, epey emek vererek biriktirdiği para ile kendi işini kuracağına, yaptığı çalışmalar ile çok büyük kazanç elde edeceğine, yeniden çok güzel hayaller kurmaya başlayacağına, sıkıntıya düşeceğine, huzursuz olacağına, uzun bir süre boyunca çekeceğine, hayallerini ertelemek zorunda kalacağına rivayet eder.

Kahve falında başkasının kızdığını gördüyseniz:

  • Dürüstlük temalı problemler veya sınırları ya da kuralları olmayan kişilerle biraraya gelmek hayatınızda istikrar sağlamanızı zorlaştırıyor.

Kahve falında ölünün kızdığını görmek onun sayesinde iş ve ekmek elde edeceğine, haneye bazı kötü niyetli kişilerin gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kendine kızmak kısa zamanda çok yol alınacağına, işlerin çok iyi bir hal alacağına, verilen sözlerin çok iyi bir şekilde yerine getirileceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa zaman içinde kurtulup güzel çalışmalar ortaya koyacağına rivayet eder.

Kahve falında birinin bana kızdığını görmek eğer sorunlar varsa en kısa zamanda bu sorunların çözüm bulacağına ve hastalık yaşanıyorsa bu hastalığına şifasının Allah tarafından en kısa sürede gönderileceğine, bunların adeta kendisi için mucize sayılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kadına kızmak evli ise çocuk sahibi olacağına, emek ve değer verdiği bir arkadaştan nankörlük ve vefasızlık göreceğine rivayet eder.

Kahve falında başka birine kızmak çektiği zahmetin ve zorluğun biteceğine, atacağı doğru adımlar ve yapacağı akıllıca hamleler sayesinde çok büyük kazanç elde edeceğine, büyük başarılar kazanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sinirlenmek kızmak karşısına çıkacak başarılı ve ünlü kişileri çeşitli şekillerde kendisine örnek alarak işlerini daha değişik ve dikkat çekecek şekillerde ortaya koyacağına, bu sayede daha büyük ve helal kazançlar elde edeceğine, doğru kararların alınacağına inanılır.

Kahve falında hanımına kızmak yeni bir işle ilgili olarak yakın bir arkadaşla işbirliği kurulacağına, mali açıdan çok iyi gelecek ve yeni bir iş kurulmasını sağlayacak bir projeye girileceğine, ikili ilişkilerdeki kırgınlıkların ve çatlakların iyileşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yağ kızdırmak maddi anlamda rahatının daimi olacağına, sıkıntı çekmemesi sayesinde keyfinin yerinde kalacağına, gam ve keder çekmeyeceğine, gittikçe azalan işlerin ve kazancın günden güne daha da artacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir