AnaSayfa / Genel / Kahve falında ablanın kına gecesini görmek

Kahve falında ablanın kına gecesini görmek

Kahve falında ablanın kına gecesini görmek bir sebeple zor bir döneme girileceğine, hayırsız bir kişinin sebep olduğu sıkıntıya çözüm olacağına, kaygılı bir ruh halinin sona ereceğine, hayırlı bir erkek ile evleneceğine, yanlış kişilere denk geleceğine, kazaya ve belaya yakın olacağına, çok büyük sorunlar ile başetmek zorunda kalacağına, sorunlu bir dönemin başlayacağına, elinin bollaşacağına, işinin gücünün yaver gideceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ablanın kına gecesini gördüyseniz:

  • Örneğin sevdiğinize küçük bir hediye almanız onu bir nebze yumuşatabilir.

Kahve falında ablanın kına gecesini görmek yapılan hataların ve düşülen kötü durumların düzeltileceğine, dara düşeceğine ve keder sahibi olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ablasının kınasını görmek kazancınızın artacağına, gün geçtikçe iş hayatında daha büyük verim saplanacağına ve çok büyük kazançlar elde edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kına gecesi hazırlığı yapmak rakiplerini geçmeyi ve bertaraf etmeyi bileceğine, maddi olarak zor bir döneme girileceğine işarettir.

Kahve falında kendi kına gecesini görmek hoşluğu ve mutluluğu da bulacağına, bekarlar için de evlilik tarihi almaya, sözlenmeye ya da nişanlanmaya yorulmaktadır.

Kahve falında kına gecesine gittiğini görmek sorunlarla ve sıkıntılarla boğuşulacak bir döneme girileceğine, atacağı her adımı önceden düşüneceğine ve ailesini utandırmadan yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kına gecesi için hazırlanmak büyük bir ikilemde kalacağına, girdiği işlerde her zaman zarar edeceğine, kurulan ortaklıkların yeni kapılar açacağına yorulur.

Kahve falında kına gecesi kıyafeti görmek Allah’ın lütuflarına ereceğine, hayatına bereketin ve bolluğun geleceğine rivayet eder.

Kahve falında kına gecesi görmek sıkıntıların, tartışmaların ve huzursuzlukların biteceğine, yapılan bir toplantıdan olumlu bir sonuç çıkarılacağına, yurtdışına gidileceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir