AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının kıllarını temizlemek

Kahve falında başkasının kıllarını temizlemek

Kahve falında başkasının kıllarını temizlemek karşısına çıkan kötü bir kişi yüzünden çok üzüleceğine, her iki tarafın da çok üzüleceğine, tartışmalarla ve aksiliklerle uğraşılan bir dönem geçirileceğine ve anne babanın sağlık sorunları yüzünden üzüntü duyulacağına, iş hayatı içindeki maddi ve manevi zararlardan kurtulacağına, bunun farkına varacağına, hane içinde çatlak seslerin yükselmesi ve herkesin kendi başına hareket etmesi üzerine aile birliğinin sarsılacağına, çok yüklü miktarda para kazanarak mal sahibi olacağına, keyifli sohbetler edeceğine ve uzun zamandır hiç keyif almadığı kadar keyif alacağına, bazı kişiler tarafından yapılan kötülükler yüzünden zarara uğrayan işlerin düzeleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında başkasının kıllarını temizlemek gördüyseniz:

  • Yaratıcılık gerektiren işlerinizi veya ticari başlıkları ilgilendiren konularda hoş denebilecek gelişmeler olabilir.

Kahve falında kulak kıllarını temizlemek sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde sona ereceğine, iş konusunda hayırlı bir adım atılacağına, ondan her zaman iyi haberler alınacağına alamet eder.

Kahve falında jiletle kıl temizlemek uzun ve endişeli bir dönemden sonra çok zarar görülen durumları ortadan kaldırmak için ortaklık kurulacağına, sevilen bir kişi ile yapılacak bir tartışmanın tatlıya bağlanacağına delalet eder.

Kahve falında kıllı bacakları temizlemek elindekileri kaybedeceğine bu nedenle büyük bir özgüven ve cesaret kaybına uğrayacağına, size başarı getirecek adımlar atmanıza rivayet eder.

Kahve falında koldan kıl temizlemek çok kolay bir şekilde para elde edebilecek bir mevkiye geleceğine, yaşanan bazı sorunlara çözüm bulmak amacıyla uzunca bir yolculuğa çıkacağına işaret eder.

Kahve falında başkasının kılını temizlemek sıkıntılarından rahatlıkla kurtulacağına, rahat edeceğine, yeni işlere gireceğine, yeni projeler gerçekleştirip iş hayatında büyük bir saygınlık kazanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında banyoda kıl temizlemek verilen duygusal kararlar kadar, anlık çıkışların da kişiye dönüp dolaşıp zarar vereceğine, sorunların ve problemlerin ortadan kalkacağına ve mutlu günlerin geleceğine alamet eder.

Kahve falında koltuk altı kılı temizlemek kazancın gittikçe artacağına, yaşanan yokluğun biteceğine, başarıların her geçen gün çoğalacağına işaret eder.

Kahve falında başkasının kıllarını temizlemek hayalindeki her şeyi birer birer gerçekleştireceğine, elindeki imkânları çok iyi değerlendireceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir