AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağrı kesici görmek

Kahve falında ağrı kesici görmek

Kahve falında ağrı kesici görmek bağışıklığın zayıflamasından ötürü sağlık sorunları yaşanacağına, rakipler tarafından kötü durumlara düşürülmeye çalışılacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar getireceğine, yakın zamanda çok hayırlı ve güzel haberlerin geleceğine, bir sebeple aile hayatını ve iş hayatını aksatacağına, bekarların evlenmesi için ön ayacak olunacağına, her zaman şanslı ve bahtı açık olarak ilerleme kaydedeceğine, hoşluklarla karşılaşacağına, moralinin yükseleceğine, daha güçlü hale geleceğine delalettir.

Kahve falında ağrı kesici gördüyseniz:

  • Hantal, yararsız veya verimsiz yol, yöntem veya işleri geride bırakıp, daha yenilikçi, keşif özelliği taşıyan, mükemmel veya zeki methodlar kullanabilirsiniz.

Kahve falında ağrı kesici içtiğini görmek sorunların çalışmaları baltalamayacağına, saygıdeğer, dürüst, yeniliklerden hoşlanan, modern insanlarla tanışılacağına işaret eder.

Kahve falında ağrı kesici almak çaresizleşeceğine, yardıma ihtiyaç duyacağına, uzun zaman boyunca maddi bir zarara sebep olacak bir işin peşinden gidileceğine ve zorluklarla başetmek zorunda kalınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ağrı kesici görmek zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, platonik olarak başlayan bir ilişkinin ilgi duyulan kişiye açılma sayesinde iki kişilik bir hal alacağına, maddi konuların çözüme kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ağrı kesici vermek aile hayatı içinde kendisini çok sevindirip deyim yerindeyse ayaklarını yerden kesecek bir haber alacağına, sorunların üstesinden geleceğine alamet eder.

Kahve falında diş ağrısını hissetmek hayrını göremediği kazancıyla beraber bir sürü hastalıkla ve kazayla da uğraşmak zorunda kalacağına, diğer hayallerini ve isteklerini gerçekleştirmek için cesaret vereceğine alamet eder.

Kahve falında karın ağrısı çekmek kısa süre içinde işlerin büyütüleceğine, hayatın getirdiklerine karşı her zaman şükredip, sağlıklı bir hayat sürmek için dua edileceğine, kadir kıymet bilen fal sahibinin temiz kalpli şekilde davranmasının karşılığında hep iyilik bulacağına rivayet eder.

Kahve falında mide ağrısı çekmek yaşadığı zorlukların ve çektiği zahmetin sona ereceğine, edilen duaların tutacağına tabir olunur.

Kahve falında boğaz ağrısı çekmek çok rahat edilecek bir işe girileceğine, sıkıntılarının ve hastalıklarının zaman içinde tekrar ortaya çıkacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir