Kahve falında başkasının kapısını açmak

Kahve falında başkasının kapısını açmak maddi kayıplarını fazlasıyla karşılayacağına, zorluklardan ve sorunlardan kurtulup rahata erileceğine, işlerinde hiç ummadığı bir anda büyük bir sorunla karşılaşacağına, eline geçen parayı yapacağı bir hata yüzünden girdiği bir işte batıracağına, beklemediği kadar büyük zararlar edeceğine, işlerin çok hayırlı bir hal alacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine, sonucun kişi için hayırlı olacağına, yeni işlere girişileceğine, bir sebeple ailesi tarafından korunmasına rağmen sıkıntı çekeceğine, büyük tartışmalar yaşayacağına, zorluklar karşısında başını her daim dik tutmayı bileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında başkasının kapısını açmak gördüyseniz:

  • İş kurmak veya iş bulmak gibi düşünceleriniz varsa bunu da karşıcinsten birisinden gelen yardımlarla halledeceksiniz.

Kahve falında kediye kapı açmak sevdiğine ve hayallerine kavuşacağına, istediği işleri yerine getirme fırsatına ve olanağına sahip olacağına, şansının yaver gitmesi sayesinde tüm isteklerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine, çarelere, çözümlere ve şifaya kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında kapı kilidini açmak hayırlı ve dürüst bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine, bir anda büyük fırsatlar elde edileceğine delalettir.

Kahve falında cennet kapısını açmak uykusuz geceler yaşanacağına, ancak daha önce kazandığı deneyimleri çok büyük bir başarı ile kullanacağına, bu şekilde uğradığı bütün zararları bertaraf edeceğine delalettir.

Kahve falında camii kapısını açmak insanlar tarafından tanınacağına, bereketin ve verimin çoğalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında oda kapısını açmak ailenin büyüyeceğine, üzüntü içinde geçirilecek bir döneme ve maddi ve manevi olarak çok karanlık bir işe gireceğine delalettir.

Kahve falında kırık anahtarla kapıyı açmak sorunlarının biteceğine ve sıkıntılarının bu sayede sona ereceğine, zarar edeceği işlere girmek zorunda kalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında dükkan kapısı açmak çok kötü durumlara düşeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından ötürü ruhsal olarak hasta olacağına, bir sebeple çok zorlanacağına, kendisini çok yalnız ve yorgun hissedeceğine delalet eder.

Kahve falında arabanın kapısını açmak kazanca ve ekmeğe kavuşacağına dolayısıyla da rahata ereceğine, bir sebeple kendisini bir türlü toparlayamayacağına, sevdiği ve yardım istediği kişilerden de yardım göremeyince uzun süreli bir depresyonun ortasında kalacağına ve çok kötü günler geçireceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir