AnaSayfa / Genel / Kahve falında hastane ve kan görmek

Kahve falında hastane ve kan görmek

Kahve falında hastane ve kan görmek üzerinde baskı kurmak isteyen insanların varlığını fark edip önlem alacağına, tükenmez bir rızık elde edeceğine ve çok rahat şartlarda yaşayacağına, hatta eskisinden daha iyi bir hale getirileceğine, yaşanan tatsızlıkların ortadan kalkacağına, ağızdan çıkan sözler yüzünden yakın akrabalarla dargınlık yaşanacağına, aile bireyleri ile arasındaki sorunu çözeceğine ve iş hayatında düştüğü sıkıntılı durumu yakında ortadan kaldıracağına, külfeti olan, kişiye rahatsızlık veren insanlardan kurtulacağına, kimselere muhtaç olmadan, kendi kendisi ile mutlu olarak yaşayacağına, iyi niyetlerle attığı adımların takdir göreceğine ve fal sahibinin arkasından dua edenlerin çoğalacağına işarettir.

Kahve falında hastane ve kan gördüyseniz:

  • Ne yaparsanız yapın temponuzu biraz yükseltmek zorundasınız.

Kahve falında hastanede kan vermek rızkın genişlemesine, hayatını düzene sokmak için yapacağı şeylerin ters tepeceğine, sevdiği kişiler ile yola çıktığı işlerin ister istemez bir noktada kilitlenip kalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında hastanede kan görmek büyük mal ve mülk sahibi olunacağına, art niyetli kimselerin oyununa geleceğine delalettir.

Kahve falında hastane ve kan görmek uzun zamandan beri ertelenen hayallerini gerçekleştireceğine, çok büyük ve güzel gelişmelerin yaşanacağına, çok güzel ve hayırlı işlere gireceğine ve herhangi bir hastalık ile bir sorun yaşamayıp çok sıhhatli olacağına inanılır.

Kahve falında hastanede kan verdiğini görmek tam her şeyden umudunu kesecekken ve elini eteğini çekecekken karşısına çıkacak kapılar ve yollar sayesinde ümidini yeniden kazanacağına, yakın zaman içinde çok büyük bir kaza yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında hastanede refakatçi olmak göğsü önde yani mağrur kimse olacağına, çekilen sıkıntıların son bulacağına delalettir.

Kahve falında hastanede bebek emzirmek orta yolu bulmak ve uzlaşmayı sağlamak için gayret göstereceğine, deyim yerindeyse elinin dönmez olacağına işarettir.

Kahve falında kendini hastanede yatıyor görmek sorunlarından kurtulup huzurlu ve mutlu olacağına, çok büyük kazançlara sahip olacağına ve çok rahat edeceğine, kendisini hiç olmadığı kadar kötü bir durumda bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında anne ve babayı hastanede görmek kalp kırmayacağına, karamsarlığa izin vermeden hareket edeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir