AnaSayfa / Genel / Kahve falında insan etini yediğini görmek

Kahve falında insan etini yediğini görmek

Kahve falında insan etini yediğini görmek çeşme ya da okul gibi bir hayrat yaptırarak pek çok hayır duası kazanacağına, başarılarının düşmesi nedeni ile makamının zarar göreceğine ve kazancının da azalacağına, özellikle bu dönemde alacağı kararlardan dolayı ileriki zamanlarda pişmanlık veya sıkıntı duyacağına, çok detaylı bir şekilde kazanacağı ve kaybedebileceği şeyleri ortaya koyacağına ve bu şekilde işe girip girmeme kararı vereceğine, ortaya çok başarılı ve kazançlı çalışmalar konulacağına, büyük bir çalışmanın başına geçileceğine, büyük üzüntüler ve acılar yaşayacağına, kendisini bir türlü ispat ettiremeyeceğine, yapılan iyiliklerin karşılığında kötülük görüleceğine alamet eder.

Kahve falında insan etini yediğini gördüyseniz:

  • Doğru şekilde plan yapmalısınız.

Kahve falında insan eti yediğini görmek sevdiği kişiler ile gireceği bir iş ile birlikte artan özgüveni sayesinde daha büyük işlere gireceğine, ters giden işlerin düzeleceğine ve ferahlığa çıkılacağına alamet eder.

Kahve falında insan etini yediğini görmek parasını ve işini kaybedeceğine, yaşamın kolay hale geleceğine, gerginliğin biteceğine, başarıya giden yolların açılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birinin insan eti yediğini görmek yaşanan sorunların kısa süre içinde sona ereceğine, rakipsiz hale geleceğine, variyeti ile herkesi kıskandıracağına delalettir.

Kahve falında başkasının insan eti yediğini görmek maddi anlamda gücünün artması sayesinde de yaşam standartlarının en yüksek seviyelere geleceğine, insanlar arasında iyi anılır olacağına delalettir.

Kahve falında başkalarının insan eti yediğini görmek kendisini evinin kapısından girdiği anda hafiflemiş ve iyi hissedeceğine, aile içinde gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin de olmayacağına, aile hayatı ile ilgili çok güzel bir haberin alınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında başka birinin insan eti yediğini görmek uzunca bir zaman boyunca bu hastalık ile uğraşacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına ve çok kötü günler geçireceğine, deyim yerindeyse üzerindeki ölü toprağından silkeleneceğine, canlanacağına inanılır.

Kahve falında pişmiş insan eti yediğini görmek kişinin başında dönen kara bulutların artık dağılmaya başlayacağına, hane içine ay doğacağına, aksiliklerin, şanssızlıkların ve kısmetsizliklerin yerini hayır olana bırakacağına, karanlığın biteceğine, hayallerine ve isteklerine kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında ölmüş insanın yemek yediğini görmek çok büyük ve hayırlı çalışmalar yaparak çok büyük başarılar elde edeceğine, geri kalan vaktini ibadetle geçireceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir