AnaSayfa / Genel / Kahve falında insan yediğini görmek

Kahve falında insan yediğini görmek

Kahve falında insan yediğini görmek her işin üstesinden rahatlıkla gelebileceğine, bu sayede hiçbir zaman iş ile ilgili bir sorun yaşamayacağına, keder yaşayacağına, hayatının güzelliklerle dolacağına, onlarla bol muhabbette olup eğlenceli zaman geçireceğine, hastalıkların son bulacağına, hedefine çok kolay ulaşacağına, elinden bir şey gelmediği için kendi kendisini yiyip bitirdiğine, zor zamanlar geçireceğine, işlerinin sorunlarından ötürü bozulacağına, kayıtsız kalınamayacak kadar iyi ve kazançlı bir teklif alınacağına delalettir.

Kahve falında insan yediğini gördüyseniz:

  • İşyerinizde çok güvendiğiniz arkadaşlarınızdan biri sizde hayalkırıklığı yaratabilir.

Kahve falında farenin insan yediğini görmek sevdiğini söyleyeceğine, kendisini hiç olmadığı kadar kötü durumlara sürükleyip işlerini çok büyük sıkıntılara sokacağına yorulur.

Kahve falında yılanın insan yediğini görmek çektiği eziyetle baş başa kalacağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve güzel işlere imza atacağına inanılır.

Kahve falında insanlara yemek yedirmek eldeki mal ve mülkün kısa sürede büyük kayba uğrayacağına, iş hayatı ve aile hayatı ile ilgili çok büyük bir azim göstererek çok büyük kazançlar elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında kurtların insan yediğini görmek kendisini iyi hissedeceği ortamlara gireceğine, hastalıkların sona ereceğine alamet eder.

Kahve falında insan etini yediğini görmek yeni bir birlikteliğe yelken açılacağına, bunları aşmak için büyük çaba sarf edeceğine ve bir süre bu meseleyle meşgul olacağına inanılır.

Kahve falında başkalarının insan eti yediğini görmek konfor içinde olacağına, ailesini de aynı ölçüde mutlu edip, gururlandıracak işler yapacağına alamet etmektedir.

Kahve falında insanların yemek yediğini görmek şansının açılacağına, işlerinin büyüyeceğine, herkesten ırak bir şekilde yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında birinin insan eti yediğini görmek atılan adımlar sayesinde işlerin büyük kazançlar sağlayacağına, kazancı ile ilgili olarak sürekli sıkıntı yaşayacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir