AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının imza attığını görmek

Kahve falında başkasının imza attığını görmek

Kahve falında başkasının imza attığını görmek işlerinin de en hayırlı şekilde sonuçlanacağına, yüz güldürecek sonuçlar elde edeceğine, rakibine karşı galibiyet kazanacağına, hayat içerisinde bazı hayal kırıklıkları yaşanacağına, sorumluluklarının ve yükümlülüklerinin artacağına, fikirlerinin çatışacağına ve bu kimselerle muhabbetinin biteceğine, verilen emeklerin ve yapılan sürprizlerin boşa gideceğine, sorunlarının hızlı bir şekilde ortadan kalkacağına alamet eder.

Kahve falında başkasının imza attığını gördüyseniz:

  • Bazı girişimlerde bulunmanız, taleplerinizi dile getirmeniz durumunda hayatınızda olumlu değişiklikler söz konusu olabilir.

Kahve falında beyaz kağıda imza attığını görmek çok güzel bir projenin geçirileceğine, çalışkan bir kişi olunacağına işaret eder.

Kahve falında başka birinin imza attığını görmek sevilen kişilerden alınacak yardım ya da gelecek destekle yaşanan kötü durumların düzeltileceğine, Allah’a sığınması ve dua etmesi sayesinde sıkıntılarından kurtulacağına delalet eder.

Kahve falında başbakanın imza attığını görmek heveslerinin de azalacağına, eşler arasındaki aşkın ve sevginin günden güne artacağına yorulur.

Kahve falında başkasının imza attığını görmek ağzının tadının kaçması ile beraber keyifsiz günlere gireceğine, çok büyük ve zor olayları sonlandıracağına delalet eder.

Kahve falında birinin imza attığını görmek karlı bir iş ortaklığı yapacağına ve bu işin bütün bir hayatını ve geleceğini olumlu yönde etkileyeceğine, mali açıdan büyük bir ferahlık yaşanacak bir döneme gireceğine rivayet eder.

Kahve falında ölmüş birinin imza attığını görmek dertlerinin günden güne artacağına, her geçen gün daha da iyileşerek umutlanacağına yorulur.

Kahve falında dilekçe imzalatmak uzun zamandan beri birlikte olduğu hayırlı kısmet ile çok yakın bir zaman içinde evlenip bir bebek sahibi olacağına, uzun uğraşlar sonucu kurulan işte çok iyi hamleler yapılması sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bir şeye imza atmak Allah’ın kendisinden yana olacağına ve kişinin beklediğine, sabrettiğine ve dua ettiğini değeceğine, maddi zarar edeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir