AnaSayfa / Genel / Kahve falında başka birinin imza attığını görmek

Kahve falında başka birinin imza attığını görmek

Kahve falında başka birinin imza attığını görmek sorunların kısa bir zaman içinde çözüleceğine, kendini toparlayamayacağına, hayallerini gerçekleştireceğine, hedeflerine ulaşacağına, bütün aile tarafından çok büyük sevinçle karşılanan şeylerin gerçekleştirilmesi ile çok daha iyi şeylerin ortaya konulacağına, geçim derdi çekmeyeceğine, ihtiyaçlarını kolaylıkla ve gönlünce karşılayacağına, çevre, iş ve mekan değiştireceğine bunun kendisine çok iyi geleceğine, güzel bir hayatı olacağına, umutlarını kıran ve yaşama karşı isteksiz yapan problemlerinden de kurtulmasını bileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında başka birinin imza attığını gördüyseniz:

  • Daha akla yatkın sözler söyleyebilmek için heyecanınızı veya sinirlerinizi yatıştırmanız gerekebilir.

Kahve falında başka birinin imza attığını görmek yüzünden gülücüklerin, evinden huzur ve bereketin eksik olmayacağına, rızkından olacağına rivayet eder.

Kahve falında başbakanın imza attığını görmek yuva kurmak için yapılan bir hamlenin boşa gideceğine, hiç ummadığı bir anda çok daha kötü bir durumda kalacağına delalet eder.

Kahve falında beyaz kağıda imza attığını görmek Allah’ın izniyle bol nimetlerle nasipleneceğine, dertlerin artacağına, verilen görevi yerine getirmek için gereken imkânların sağlanamayacağına, işle ilgili olarak şehir dışına çıkılacağına, kararsız kalınmasından ötürü büyük bir parasal kayba uğranacağına ve zorluk çekileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında birinin imza attığını görmek çok zor durumlardan neredeyse en zirveye çıkılacağına, kötü yollara gireceğine alamet eder.

Kahve falında başkasının imza attığını görmek sıkıntıların ve sorunların son bulacağına, sevinçten deyim yerindeyse havalara uçacağına delalettir.

Kahve falında ölmüş birinin imza attığını görmek sorunlarının alacağı destek sayesinde sona ereceğine, sevilen kişilerle aradaki buzların eriyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında imza almak maddi olarak çok rahat edilecek bir çalışma ortaya konacağına, rızkının her geçen gün daha da artacağına delalet eder.

Kahve falında ünlü birinin imza almak kendisini yakın bir akrabasının ihaneti içinde bulacağına, oluşan zararları telafi etmek için yeni ve çok daha büyük işlere gireceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir