Kahve falında başkasının helva yaptığını görmek

Kahve falında başkasının helva yaptığını görmek çok hayırlı çalışmalara imza atarak büyük kazançlar elde edeceğine, hayatı içinde kendisine zarar veren herşeyden en yakın zamanda kurtulacağına, kendisini aşan işlere kalkışacağına, tecrübesi olmayan yollara gireceğine, bolluğa ve berekete kavuşacağına, ettiği duaların Allah katında karşılık bulacağına, çok büyük ilim irfan sahiplerinin dualarının alındığına, yaşanan sıkıntının en kısa zamanda sona ereceğine, maddi ve manevi olarak rahata erileceğine, deyim yerindeyse ince eleyip sık dokuyacağına, büyük bir tartışma yaşayacağına, bu tartışmadan ötürü çok zarar edeceğine, tartışmalarla ve aksiliklerle uğraşılan bir dönem geçirileceğine ve anne babanın sağlık sorunları yüzünden üzüntü duyulacağına işarettir.

Kahve falında başkasının helva yaptığını gördüyseniz:

  • Bazı kişilere karşı farklı yollara sapmadan direkt konuşmayı tercih edebilirsiniz.

Kahve falında un helva yapmak beklemediği bir anda karşısına çıkacak kötü şeyler ile uğraşmak zorunda kalacağına, gelirinin de artmayacağına inanılır.

Kahve falında camide helva yemek sevilen bir kişinin düştüğü sıkıntıdan kurtulması için yardım edileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, aşk hayatının çok güzel bir hal alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kağıt helva almak aile hayatında yaşanan üzüntülerin ve tartışmaların son bulacağına, kısa bir süre de olsa yatak tedavisi görüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında fıstıklı helva yemek dolayısıyla işlerin bozulacağına, çeşitli dedikoduların ortasında kalınacağına, yuva kurmak için yapılan bir hamlenin boşa gideceğine, maddi ve manevi olarak büyük sorunlar yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında başkasının helva yaptığını görmek yakın görüşülen biriyle arada kırıcı konuşmalar geçeceği için kişinin moralinin bozulacağına, eşi ve çocukları ile hayal ettiği hayatı yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında un helvası yapmak kazancının sürekli artacağına, ailesi ile daha fazla ve kaliteli şekilde vakit geçireceğine işarettir.

Kahve falında ölü helvası yapmak kolay ve zevkli hale geleceğine, maddi sıkıntıların ortaklar arasındaki tartışmaları alevlendireceğine ve yakın bir zamanda sağlık sorunları ile ilgili olarak kötü bir haber alınacağına delalettir.

Kahve falında helva pişirmek maddi açıdan iyi geçecek bir döneme girileceğine, yaşadığı darlığın son bulacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir