AnaSayfa / Genel / Kahve falında helva pişirmek

Kahve falında helva pişirmek

Kahve falında helva pişirmek hayat içerisinde her zaman iyi insanlar ile karşılaşacağına, statü atlayacağına, kişinin şifaya kavuşacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını çözmek için hayırlı yollar keşfedeceğine, işlerin iyiye gideceğine ve sıkıntı çekilen bir dönemden ferahlığa çıkılacağına, kısmetsizlik yaşadığı bir işe tekrar girerek bu sefer başarı kazanacağına, maddi olarak çok ileri düzeye geleceğine, kendisini kıskanan ve işlerini kötüleyen kişileri yenilgiye uğratacağına, üzüntü, kırgınlık ve sıkıntılarının son bulacağına, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, ticaret yapıyorsa zarar edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında helva pişirmek gördüyseniz:

  • Boşboğazlık etmeyin.

Kahve falında helva pişirmek kırılmış olan özgüveninin toparlanacağına, tüm bu durumlara karşı azimle ve sabırla çalıştığı için sorunlarının üstesinden geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında un helvası pişirmek yaşanan problemlerin en kısa zaman içinde ortadan kalkacağına, ele geçen kazancın bu sayede çok artacağına, uğranılan zararların hızlı bir şekilde telafi edileceğine, aile bireyleri ile mutlu bir hayata sahip olunacağına ve birçok iş fırsatı elde edileceğine işarettir.

Kahve falında birine helva vermek bir kazadan, hastalıktan veya sıkıntıdan bu sevapları sayesinde kurtulacağına, atacağı bazı adımlar sayesinde çok sevineceği haberler alacağına yorulur.

Kahve falında birinin helva kavurduğunu görmek bir sebeple yapılan işin kısa bir zaman içinde gözden geçirilip farklı şekillerde yapılması ya da yerini yeni bir işe bırakması gerektiğine ve bu şekilde daha doğru bir iş yapılacağına, ortaya bazı küçük sorunların çıkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında helva tatlısı yemek kazançlı işler yapılacağına, yaşanan güzel olaylar sayesinde sevince boğulacağına, gelişim içine girileceğine, bir sebeple hiç istemediği şeyler ile karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölüye helva yapmak hayatının, düzeninin, ağız tadının ve keyfinin bozulacağına, hayallerinin yıkılacağı sözler işiteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında un helvası almak eline geçen imkânlar sayesinde çok istediği şeylere yakın zaman içinde kavuşacağına, kısa süre içinde çok kazançlı bir işe girileceğine işarettir.

Kahve falında ekmek helva yemek zararlı ve kötü niyetli kişileri hanesinden ve ailesinden uzaklaştıracağına, bereketin geleceğine, bolluğun sürekli olacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir