AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölmüş birinin evine gitmek

Kahve falında ölmüş birinin evine gitmek

Kahve falında ölmüş birinin evine gitmek sıkıntıların ve musibetlerin çözüme kavuşacağına, elinde bulunan imkânları çok iyi bir şekilde kullanarak büyük bir başarı kazanacağına, çalışmalarının meyvelerini rahata kavuşarak toplayacağına, yaptıklarının ciddiyetine daha sonra varacağına, ağız tadından ve neşesinden de olacağına, büyük fırsatlar yakalayacağına, Allah’ın yardımı ve izni ile çok güzel işlere gireceğine, bir sebeple iş hayatında ve aile hayatında çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, hiç olmadığı kadar zor zamanlar geçireceğine inanılır.

Kahve falında ölmüş birinin evine gitmek gördüyseniz:

  • Belirsizlikler nedeniyle duygusal yüzleşmeler söz konusu olabilir.

Kahve falında tanıdığının evine gitmek kişinin kazancının artacağına, sağlığının kötüye gideceğine yorulmaktadır.

Kahve falında başkasının evine temizliğe gitmek kararsız kalınan bir konuda yanlış bir tercih yapılacağına, çok güzel işlere girerek kariyerinde yeni yeni sayfalar açacağına, aile hayatında yaşanan tatsızlıkların sona ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bir arkadaşının evine gitmek hiçbir eksiğinin bulunmayacağına, bolluk içinde yaşamanın keyfini süreceğine, arzu ettiği şeylere ulaşmaktan duyduğu büyük huzur ile yardıma muhtaç ve kimsesiz insanlara yardım edeceğine rivayet eder.

Kahve falında erkek arkadaşımın evine gitmek mutluluk gözyaşı dökeceğine, her zaman hak ettiğini alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında eski sevgili evine gitmek parasal sıkıntılarının çok büyük olacağına ve eğer önlem almazsa çok daha kötü durumlara düşeceğine, aile hayatında da çok büyük mutluluklar yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında komşusunun evine gitmek başının belaya girmeyeceğine, kişinin bundan zarar göreceğine rivayet eder.

Kahve falında komşu evine gitmek güç, kudret ve hidayet sahibi olacağına, kariyerinin yükseleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında evine gitmek yalan söylemeye, çok fazla zarara sebep olmayacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir