AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevgilisinin evine gitmek

Kahve falında sevgilisinin evine gitmek

Kahve falında sevgilisinin evine gitmek konfor içinde yaşayacağına, parasının ve malının eksilmeyeceğine, evlendikten sonra çok mutlu olunacağına, artık daha dikkatli davranacağına, isteklerin tek tek yerine geleceğine, doğru karar veremeyeceğine, manevi olarak da yıpranacağına, kendisini üzen ve kıran şeyleri kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, uğradığı zararların telafi edileceğine, özellikle iş sahibi kimselerin çalışanlarına karşı tutumlarının örnek teşkil edecek seviyede olacağına rivayet eder.

Kahve falında sevgilisinin evine gitmek gördüyseniz:

  • Takdir görebilir, toplum içinde yerinizi sağlamlaştırabilir veya genişleme sağlayabilirsiniz.

Kahve falında eski sevgili evine gitmek iş hayatının gün geçtikçe daha kötü bir duruma geleceğine ve çok zarar görülecek durumlar yaşanacağına, başarıların her geçen gün çoğalacağına delalet eder.

Kahve falında eski sevgilisinin evine gitmek akrabalarının, yakınlarının, arkadaşlarının ve dostlarının yardımıyla sıkıntılarından, hastalıklarından ve borçlarından kurtulacağına, çok güzel ve huzurlu günler göreceğine, bir ömür boyu refah içinde yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında ayrıldığın sevgilinin evine gitmek sorun yaratan olayların yakında biteceğine, içinden çıkılamaz hallere düşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sevgilisinin evine gitmek çok iyi işler ortaya konacağına, maddi açıdan iyi bir noktaya gelineceğine işarettir.

Kahve falında sevgilinin annesinin evine gitmek eğitimle ilgili bir sektörde işe başlanacağına, yakın bir zaman içinde ortaya çıkan bereketsizlik ile başa çıkmak zorunda kalacağına inanılır.

Kahve falında sevgilinin evine gitmek hastalıkların yakınına uğramayacağına, hayatı boyunca karşısına eşsiz fırsatlar çıkacağına, şansının yaver gideceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sevgilini evine gitmek herkes tarafından çok konuşulacak biri olunacağına, aydınlık bir yola çıkılacağına işarettir.

Kahve falında kaynananın evine gitmek sevilerek yapılan bir işin daha iyi bir hale hale getirileceğine, eşi ya da sevgilisi ile aşk hayatının kusursuz hale geleceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir