AnaSayfa / Genel / Kahve falında baba evine gitmek

Kahve falında baba evine gitmek

Kahve falında baba evine gitmek uzun zamandan beri kapalı olan şansın açılacağına, bundan büyük kazanımlar elde edeceğine ve olumlu dönüşümler alacağına, rahata ve huzura kavuşacağına, rızkının genişleyeceğine, parasının ve ekmeğinin çoğalacağına, tecrübeli bir kişi ile kurulacak ortaklık sayesinde para kazanılacağına, yakın bir arkadaşla birlikte yeni işlere girileceğine, aile hayatı içinde yaşanan sorunların aile büyükleri sayesinde çözüm bulacağına, iş hayatında çok büyük darbeler alınacağına, sorunlarla ve tartışmalarla dolu bir döneme girileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında baba evine gitmek gördüyseniz:

  • Yaşadığınız yerde bazı değişiklikler yapabilirsiniz.

Kahve falında baba evine gitmek işinde uzmanlaşacağına, bu sayede makam sahibi olacağına, ilerleyeceğine, illet hastalıklarından, bitmez sandığı borçlarından ve fakirliğinden kurtulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında telli babaya gitmek sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde çözüme ulaştırılacağına, kişinin kötü kişilerin şerrinden ve nazarından uzak olacağına, işlerinin yolunda gideceğine yorulur.

Kahve falında babanın mezarına gitmek iş hayatında çok üst mevkilerdeki yerini sağlamlaştıracağına, hatta kendi işinin sahibi olabileceğine, yaşanan sorunların sona ereceğine ve atılan her adımda daha ses getiren işler yapılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında babasıyla hacca gitmek yaşayacağı bu kötü tecrübe nedeniyle de manevi anlamda çöküntüye uğrayacağına, çok büyük bazı çalışmalar gerçekleştireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında anne ve babayla hacca gitmek sorunlarının son bulacağına, sıkıntılarının Allah’ın izni ile en kısa zamanda biteceğine, yapılan tüm işlerin boşa çıkmasından ötürü maddi durumun bozulacağına ve sevilen ve saygı duyulan kişilerden kalleşlik ve ihanet görüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında babayla hacca gitmek kazancının umduğu gibi devam etmeyeceğine, çok büyük üzüntü ve sıkıntı duyacağına, her geçen gün daha güzel zamanlar geçireceğine, ortak olarak gireceği bir işte çok acemi olan ortağının kendisini geliştirmesinde büyük bir yardımda bulunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölmüş babasıyla gitmek kısmetinin ve şansının hayatı boyunca devam edeceğine, kimselere muhtaç olmadan, kendi kendisi ile mutlu olarak yaşayacağına, sorunların gittikçe artacağına işarettir.

Kahve falında babayla işe gitmek bencillikten uzak bu yaşamda sıkıntı çekmeden ve dara düşmeden yaşayacağına, çarelere ve çözümlere kavuşacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir