AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının evinde yangın görmek

Kahve falında başkasının evinde yangın görmek

Kahve falında başkasının evinde yangın görmek çok farklı bir kişi olacağına, başka bir şehirde yeni bir hayat kuracağına, sorunlarını geride bırakıp huzurlu bir hayat süremeye çalışacağına ve neredeyse kendisi ile aynı yollardan geçmiş hayırlı bir kısmet ile dünya evine gireceğine, kişinin hiçbir konuda doğru adımlar atamayıp kendisini zora sokacağına, zor zamanların geride kalacağına, üzüntülerin sevince döneceğine, hayat içindeki hedeflerini gerçekleştireceğine, yalandan uzak durup, ruhsal korkularından da arınacağına, günlerin hiç olmadığı kadar hareketli ve heyecanlı geçeceğine, uzun bir zamandan beri devam eden ve evlilikle noktalanacağı düşünülen bir birlikteliğin sona ereceğine, yapması gereken şeyleri oturup karar vermesi ve bir plan yapması gerektiğine eğer bu şekilde hareket ederse içinde bulunduğu durumdan rahatlıkla kurtulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında başkasının evinde yangın gördüyseniz:

  • Size yük olan ya da sizi engellemeye çalışan kişilere izin vermeyin.

Kahve falında evinde yangın çıktığını görmek meslek hayatının her daim zaferlerle dolacağına ve hayallerinin peşinde koşmaktan bir an olsun vazgeçmeyeceğine, sürekli herhangi bir kazanç getirmeyecek işler ile uğraşacağına tabir olunur.

Kahve falında evin içinde yangın çıktığını görmek daha sonra kalbine göre birisini bulmak için bekleyişe geçeceğine, sağlık yönünden de bazı sorunlar yüzünden sık sık doktora gideceğine inanılır.

Kahve falında başkasının evinde yangın görmek problemlerin çok rahat bir şekilde deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi çözüleceğine ve ferahlığa çıkılacağına, eski kırgınlıkların geçmişte kalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında evinde yangın görmek kişinin esenlik bulacağına, evlilikle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, işle ilgili olarak uzun zamandan beri beklenen bir haberin kısa süre içinde alınacağına ve bu haberle ilgili olarak atılan adımların kişiyi başarıya, üst bir mevkiye ve zenginliğe götüreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında evin çatısında yangın görmek herhangi bir suç ile suçlanan kişinin, bu durumdan kurtulacağına ve aile hayatı ve sosyal hayat içerisinde uzun zamandan beri yaşanan tartışma ve sürtüşmelerin çok yakın bir zaman içerisinde aile büyüklerinin araya girmesi ile biteceğine, hayırlı haberler getireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yangında evinin yandığını görmek o kimseler nedeni ile başının derde gireceğine, çok rahat bir döneme girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında arkadaşının evinde yangın görmek yarışmanın ardından büyük bir kazanç elde edileceğine ve rekabet içine girebilecek diğer kişilerin gözlerinin korkutulacağına, olumsuzlukların da kişiye sonuç olarak iyi şekilde döneceğine rivayet eder.

Kahve falında birinin evinde yangın görmek büyük kazanç elde edileceğine, eline belki bir daha hiçbir zaman geçmeyecek kadar büyük bir kısmeti ve şansı tepeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir